Povezane vesti
Narodna stranka donela odluku o formiranju izborne koalicije sa Mi snaga naroda
N1 Info pre 20 sati
Predsedništvo Narodne stranke donelo je jednoglasnu odluku o formiranju izborne koalicije sa Mi snaga naroda prof. dr Branimira Nestorovića. Kako je objavljeno na sajtu Narodne stranke, tehnički pregovori o koaliciji su već u završnoj fazi. "Koalicija će… »
Narodna stranka formirala koaliciju sa Pokretom doktora Nestorovića
Glas Zapadne Srbije pre 24 sata
sa Mi snaga naroda Branimira Nestorovića, saopštila je danas Narodna. U saopštenju je navedeno da su tehnički pregovori o koaliciji već u završnoj fazi, kao i da će koalicija stajati iza političke platforme koja će biti "jasno i nedvosmisleno… »
Narodna stranka donela odluku o formiranju izborne koalicije sa „Mi snaga naroda“
Ozon press pre 1 dan
Predsedništvo Narodne stranke donelo je jednoglasnu odluku o formiranju izborne koalicije sa „Mi snaga naroda“ prof. dr Branimira Nestorovića. Tehnički pregovori o koaliciji su već u završnoj fazi. Koalicija će stajati iza političke platforme koja će… »
Narodna stranka i Nestorović zajedno na izborima: "Politička platforma suverenistička i evroskeptična"
Newsmax Balkans pre 1 dan
Predsedništvo Narodne stranke donelo je jednoglasnu odluku o formiranju izborne koalicije sa Mi snaga naroda Branimira Nestorovića, saopštila je Narodna. U saopštenju je navedeno da su tehnički pregovori o koaliciji već u završnoj fazi, kao i da će… »
Narodna stranka: Na izbore izlazimo u koaliciji sa pokretom dr Nestorovića
Morava info pre 1 dan
Predsedništvo Narodne stranke donelo je jednoglasnu odluku o formiranju izborne koalicije sa Mi snaga naroda Branimira Nestorovića, saopštila je danas Narodna. U saopštenju je navedeno da su tehnički pregovori o koaliciji već u završnoj fazi, kao i da će… »
Narodna stranka: Koalicija s pokretom Branimira Nestorovića
Beta pre 1 dan
Narodna stranka donela je odluku o formiranju izborne koalicije sa pokretom "Mi snaga naroda" Branimira Nestorovića, saopštila je danas ta politička partija. U saopštenju piše da je ta odluka doneta jednoglasno i da su tehnički pregovori o koaliciji u… »
Serbian News Media pre 1 dan
Narodna stranka donela je odluku o formiranju izborne koalicije sa pokretom „Mi snaga naroda“ Branimira Nestorovića, saopštila je danas ta politička partija. U saopštenju piše da je ta odluka doneta jednoglasno i da su tehnički pregovori o koaliciji u… »
Odluka Predsedništva Narodne stranke: Formirana izborna koalicija sa pokretom Branimira Nestorovića
Insajder pre 1 dan
Predsedništvo Narodne stranke donelo je jednoglasnu odluku o formiranju izborne koalicije sa Mi snaga naroda Branimira Nestorovića, saopštila je danas Narodna. Branimir Nestorović, Foto: Srđan Ilić U saopštenju je navedeno da su tehnički pregovori o… »
Odluka Predsedništva Narodne stranke: Formirana izborna koalicija sa pokretom Branimira Nestorovića
Sputnik pre 1 dan
Predsedništvo Narodne stranke donelo je jednoglasnu odluku o formiranju izborne koalicije sa Mi snaga naroda Branimira Nestorovića, saopštila je danas Narodna stranka. U saopštenju je navedeno da su tehnički pregovori o koaliciji već u završnoj fazi… »
Radio sto plus pre 1 dan
U saopštenju piše da je ta odluka doneta jednoglasno i da su tehnički pregovori o koaliciji u završnoj fazi. Koalicija će stajati iza političke platforme koja će biti jasno i nedvosmisleno suverenistička, evroskeptična, integralistička i demokratska… »
Pravo u centar pre 1 dan
Narodna stranka donela je odluku o formiranju izborne koalicije sa pokretom „Mi snaga naroda“ Branimira Nestorovića, saopštila je danas ta politička partija. U saopštenju piše da je ta odluka doneta jednoglasno i da su tehnički pregovori o koaliciji u… »
Vesti dana »
Srbija do bronze na Evropskom prvenstvu, Hena Kurtagić najbolji bloker šampionata
IndeksOnline pre 50 minutajoš 73 povezane
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih
AfD osvojio 44,5 odsto glasova u Saksoniji-Anhaltu, CDU zabeležio istorijski pad
N1 Info pre 35 minutajoš 45 povezanih
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 2 satajoš 41 povezana
Mali: "Prijavljivanje počinje u ponoć"; Evo kako možete dobiti 6.000 dinara VIDEO
B92 pre 15 minutajoš 28 povezanih