Povezane vesti

Narodna stranka donela odluku o formiranju izborne koalicije sa Mi snaga naroda

Narodna stranka donela odluku o formiranju izborne koalicije sa Mi snaga naroda

N1 Info pre 20 sati
Predsedništvo Narodne stranke donelo je jednoglasnu odluku o formiranju izborne koalicije sa Mi snaga naroda prof. dr Branimira Nestorovića. Kako je objavljeno na sajtu Narodne stranke, tehnički pregovori o koaliciji su već u završnoj fazi. "Koalicija će… »
Narodna stranka formirala koaliciju sa Pokretom doktora Nestorovića

Narodna stranka formirala koaliciju sa Pokretom doktora Nestorovića

Glas Zapadne Srbije pre 24 sata
sa Mi snaga naroda Branimira Nestorovića, saopštila je danas Narodna. U saopštenju je navedeno da su tehnički pregovori o koaliciji već u završnoj fazi, kao i da će koalicija stajati iza političke platforme koja će biti "jasno i nedvosmisleno… »
Narodna stranka donela odluku o formiranju izborne koalicije sa „Mi snaga naroda“

Narodna stranka donela odluku o formiranju izborne koalicije sa „Mi snaga naroda“

Ozon press pre 1 dan
Predsedništvo Narodne stranke donelo je jednoglasnu odluku o formiranju izborne koalicije sa „Mi snaga naroda“ prof. dr Branimira Nestorovića. Tehnički pregovori o koaliciji su već u završnoj fazi. Koalicija će stajati iza političke platforme koja će… »
Narodna stranka i Nestorović zajedno na izborima: "Politička platforma suverenistička i evroskeptična"

Narodna stranka i Nestorović zajedno na izborima: "Politička platforma suverenistička i evroskeptična"

Newsmax Balkans pre 1 dan
Predsedništvo Narodne stranke donelo je jednoglasnu odluku o formiranju izborne koalicije sa Mi snaga naroda Branimira Nestorovića, saopštila je Narodna. U saopštenju je navedeno da su tehnički pregovori o koaliciji već u završnoj fazi, kao i da će… »
Narodna stranka: Na izbore izlazimo u koaliciji sa pokretom dr Nestorovića

Narodna stranka: Na izbore izlazimo u koaliciji sa pokretom dr Nestorovića

Morava info pre 1 dan
Predsedništvo Narodne stranke donelo je jednoglasnu odluku o formiranju izborne koalicije sa Mi snaga naroda Branimira Nestorovića, saopštila je danas Narodna. U saopštenju je navedeno da su tehnički pregovori o koaliciji već u završnoj fazi, kao i da će… »
Narodna stranka: Koalicija s pokretom Branimira Nestorovića

Beta pre 1 dan
Narodna stranka donela je odluku o formiranju izborne koalicije sa pokretom "Mi snaga naroda" Branimira Nestorovića, saopštila je danas ta politička partija. U saopštenju piše da je ta odluka doneta jednoglasno i da su tehnički pregovori o koaliciji u… »

Serbian News Media pre 1 dan
Narodna stranka donela je odluku o formiranju izborne koalicije sa pokretom „Mi snaga naroda“ Branimira Nestorovića, saopštila je danas ta politička partija. U saopštenju piše da je ta odluka doneta jednoglasno i da su tehnički pregovori o koaliciji u… »
Odluka Predsedništva Narodne stranke: Formirana izborna koalicija sa pokretom Branimira Nestorovića

Odluka Predsedništva Narodne stranke: Formirana izborna koalicija sa pokretom Branimira Nestorovića

Insajder pre 1 dan
Predsedništvo Narodne stranke donelo je jednoglasnu odluku o formiranju izborne koalicije sa Mi snaga naroda Branimira Nestorovića, saopštila je danas Narodna. Branimir Nestorović, Foto: Srđan Ilić U saopštenju je navedeno da su tehnički pregovori o… »

Sputnik pre 1 dan
Predsedništvo Narodne stranke donelo je jednoglasnu odluku o formiranju izborne koalicije sa Mi snaga naroda Branimira Nestorovića, saopštila je danas Narodna stranka. U saopštenju je navedeno da su tehnički pregovori o koaliciji već u završnoj fazi… »

Radio sto plus pre 1 dan
U saopštenju piše da je ta odluka doneta jednoglasno i da su tehnički pregovori o koaliciji u završnoj fazi. Koalicija će stajati iza političke platforme koja će biti jasno i nedvosmisleno suverenistička, evroskeptična, integralistička i demokratska… »

Pravo u centar pre 1 dan
Narodna stranka donela je odluku o formiranju izborne koalicije sa pokretom „Mi snaga naroda“ Branimira Nestorovića, saopštila je danas ta politička partija. U saopštenju piše da je ta odluka doneta jednoglasno i da su tehnički pregovori o koaliciji u… »

Vesti dana »