Povezane vesti

Strahinja Pavlović dobija ugovor iz snova: "Ovde mi je dobro i želim da ostanem"

Strahinja Pavlović dobija ugovor iz snova: "Ovde mi je dobro i želim da ostanem"

Telegraf pre 1 dan
Srpski reprezentativac Strahinja Pavlović nema dilemu kada je reč o svojoj budućnosti u Milanu. U razgovoru za „Tutosport“ otkrio je da je tokom leta imao ponude, ali da odlazak sa San Sira nije bio njegova želja. - Ovde mi je dobro i želim da ostanem… »
"Ovde mi je dobro i želim da ostanem!" Strahinja Pavlović produžava ugovor sa Milanom

"Ovde mi je dobro i želim da ostanem!" Strahinja Pavlović produžava ugovor sa Milanom

Večernje novosti pre 1 dan
Izgleda da ćemo još dugi niz godina gledati Strahinju Pavlovića u Seriji A u dresu Milana. Foto: Profimedia/Franco Romano U razgovoru za „Tutosport“ otkrio je da je tokom leta imao ponude, ali da odlazak sa San Sira nije bio njegova želja. "Ovde mi je… »
Pavloviću se smeši novi ugovor

Pavloviću se smeši novi ugovor

B92 pre 1 dan
Smeši se Strahinji Pavloviću novi ugovor u Milanu, tako da ćemo ga po svemu sudeći u budućnosti gledati u dresu Rosonera. U razgovoru za „Tutosport" otkrio je da je tokom leta imao ponude, ali da odlazak sa San Sira nije bio njegova želja. "Ovde mi je… »

Vesti dana »