Povezane vesti

"Da li zaista misliš da bih propustio derbi? Ruka mi i onako ne služi ničemu!" Miljenik grobara raspalio navijače pred derbi…

"Da li zaista misliš da bih propustio derbi? Ruka mi i onako ne služi ničemu!" Miljenik grobara raspalio navijače pred derbi…

Večernje novosti pre 1 dan
Miljenik navijača Partizana, Brazilac Žuka, dao je opširan intervju za Meridian sport i "raspalio" navijače crno-belih pred predstojeći 180. večiti derbi. FOTO: N. Skenderija „Da li zaista misliš da bih propustio derbi? Šta je ruka, bre? Ionako mi ničemu… »
„Da mogu da vratim vreme, nikada ne bih otišao iz Partizana“

„Da mogu da vratim vreme, nikada ne bih otišao iz Partizana“

Sport klub pre 1 dan
"Moja najveća greška je što se nisam nikada vratio. Ali, doći ću tiho, niko neće znati..." U reči Žulijana Roberta Antonela utkano je toliko emocije kada priča o Partizanu, da bi mnogi bez konteksta pomislili da su u pitanju rečenice izvučene iz nekog… »
"Da mogu da vratim vreme - nikada ne bih otišao iz Partizana" Ljubimac Grobara dao intervju za pamćenje: Jednog dana ću samo…

"Da mogu da vratim vreme - nikada ne bih otišao iz Partizana" Ljubimac Grobara dao intervju za pamćenje: Jednog dana ću samo…

Kurir pre 1 dan
Čuveni Žuka. Pamte ga dobro svi navijači Partizan. Emocija i energija sa kojom je nosio crno-beli dres - nije nešto što se lako zaboravlja. A, šta je sve radio za njegov Partizan... O svemu tome i mnogim drugima temama, Brazilac je razgovorao sa Milunom… »

Vesti dana »