Povezane vesti
"Da li zaista misliš da bih propustio derbi? Ruka mi i onako ne služi ničemu!" Miljenik grobara raspalio navijače pred derbi…
Večernje novosti pre 23 dana
Miljenik navijača Partizana, Brazilac Žuka, dao je opširan intervju za Meridian sport i "raspalio" navijače crno-belih pred predstojeći 180. večiti derbi. FOTO: N. Skenderija „Da li zaista misliš da bih propustio derbi? Šta je ruka, bre? Ionako mi ničemu… »
"Da mogu da vratim vreme - nikada ne bih otišao iz Partizana" Ljubimac Grobara dao intervju za pamćenje: Jednog dana ću samo…
Kurir pre 24 dana
Čuveni Žuka. Pamte ga dobro svi navijači Partizan. Emocija i energija sa kojom je nosio crno-beli dres - nije nešto što se lako zaboravlja. A, šta je sve radio za njegov Partizan... O svemu tome i mnogim drugima temama, Brazilac je razgovorao sa Milunom… »
„Da mogu da vratim vreme, nikada ne bih otišao iz Partizana“
Sport klub pre 24 dana
"Moja najveća greška je što se nisam nikada vratio. Ali, doći ću tiho, niko neće znati..." U reči Žulijana Roberta Antonela utkano je toliko emocije kada priča o Partizanu, da bi mnogi bez konteksta pomislili da su u pitanju rečenice izvučene iz nekog… »
Vesti dana »
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 152 povezane
Uživamo u suncu do ovog datuma, evo kad nam stiže prava jesen: Čubrilo donosi prognozu za prvi deo oktobra
Mondo pre 10 minutajoš 39 povezanih
Tragedija u Slovačkoj: Učenik napao nožem nastavnice i učenicu
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 15 povezanih
Viz Er ostaje u Srbiji do kraja marta: Direktorat izmenio pravilnik pod pritiskom Evropske komisije?
Danas pre 30 minutajoš 14 povezanih