Povezane vesti
"Gazi ih bez milosti" Stanija moćnom porukom pružila podršku budućoj učesnici "Elite 10" - evo o kojoj starleti je reč! (foto)…
Kurir pre 1 dan
Večeras zvanično počinje nova sezona rijalitija " Elita 10", a uzbuđenje pred ulazak takmičara na imanje dostiže vrhunac. Među onima koji će zasigurno privući veliku pažnju javnosti nalazi se i Slađa Lazić Poršelina, koja je spremna da ponovo bude u… »
"Kidaj, gazi, bez milosti!" Stanija se oglasila pred početak Elite 10 - podržala nju! Ovo niko nije očekivao
Telegraf pre 1 dan
Večeras počinje nova, jubilarna sezona "Elite", a uzbuđenje pred sam ulazak takmičara na imanje dostiže vrhunac. Jedna od najzapaženijih učesnica, Slađa Lazić Poršelina, spremna je da ponovo privuče pažnje javnosti. Pred sam ulazak, Slađa Poršelina se… »
"Kidaj ih, gazi ih bez milosti" Stanija moćnom porukom pružila podršku učesnici "Elite 10" - nju najviše podržava: "Šaljem ti…
Blic pre 1 dan
Stanija je poručila Slađi da bude nemilosrdna i da ide do samog kraja takmičenja. Stanija je najavila spektakularno otvaranje 'Elite 10' i ostala misteriozna oko svog daljeg učešća. Večeras zvanično počinje nova sezona rijalitija „Elita 10”, a uzbuđenje… »
Vesti dana »
Za samo nekoliko sati 222.000 prijava! "Blic Biznis" saznaje: 346.000 ljudi je jutros proverilo da li ima pravo na pomoć od 6.000 dinara (video)
Blic pre 8 minutajoš 77 povezanih
MUP: Za samo tri sata, u nedelju poginula četiri vozača motocikala, među njima i maloletnik
Moj Novi Sad pre 8 minutajoš 24 povezane