Povezane vesti

Pevačica (43) godinama se borila za potomstvo, prošla kroz 7 vantelesnih oplodnji i pakao do majčinstva: Opadala mi je kosa...…

Pevačica (43) godinama se borila za potomstvo, prošla kroz 7 vantelesnih oplodnji i pakao do majčinstva: Opadala mi je kosa...…

Kurir pre 4 sati
Pevačica Nela Vidaković otvoreno je i bez ulepšavanja progovorila o svom trnovitom i fizički zahtevnom putu do majčinstva. Nakon što je punih šest godina čekala i na sve načine pokušavala da ostane u drugom stanju, spas je pronašla u medicini. Vantelesna… »
Pevačica (43) godinama se mučila da zatrudni: Otišla je na vantelesnu oplodnju i prošla trnovit put do majčinstva: "Opadala mi…

Pevačica (43) godinama se mučila da zatrudni: Otišla je na vantelesnu oplodnju i prošla trnovit put do majčinstva: "Opadala mi…

Blic pre 5 sati
Nela Vidaković je šest godina pokušavala da postane majka, prolazeći kroz težak i bolan proces. Hormonska terapija je ostavila ozbiljne posledice na njeno telo, uključujući opadanje kose i velike promene težine. Pevačica Nela Vidaković otvoreno je i bez… »

Vesti dana »