Povezane vesti

Bivša devojka Filipa Cara šokirala izgledom posle brojnih operacija, pa žestoko oplela po bivšem: "On pati..."

Bivša devojka Filipa Cara šokirala izgledom posle brojnih operacija, pa žestoko oplela po bivšem: "On pati..."

Telegraf pre 24 sata
Sanja Grujić progovorila je o svom izgledu i brojnim estetskim zahvatima kojima se podvrgla, a koji su vremenom postali jedna od tema o kojima se često govori. Bivša rijaliti učesnica ne krije da voli da se ulepšava i ističe da je komentari drugih ne… »
Bebi Dol otkrila detalje ugovora: Ušla u Elitu 10 nakon dugogodišnje ilegale: "Brinula sam o roditeljima"

Bebi Dol otkrila detalje ugovora: Ušla u Elitu 10 nakon dugogodišnje ilegale: "Brinula sam o roditeljima"

Blic pre 1 sat
Izjavila je da neće dozvoliti nikome da je isprovocira ili diskredituje njen rad. Zahvalna je što ljudi znaju njene pesme, a ranije nije mogla da učestvuje zbog porodičnih obaveza. Bebi Dol ušla je u Elitu 10 nakon dugogodišnje ilegale. Ona je rekla da… »
Nakon izlaska iz zatvora ulazi u Elitu 10: Ko je nova rijaliti učesnica? O njenom skandalu brujao region

Nakon izlaska iz zatvora ulazi u Elitu 10: Ko je nova rijaliti učesnica? O njenom skandalu brujao region

Blic pre 1 sat
Nakon izlaska iz pritvora, Laura je javno prihvatila odgovornost za svoje ponašanje i izvinila se svima koje je povredila. Istakla je da se ne prepoznaje u sopstvenom ponašanju tog dana i naglasila da je bila u promenjenom psihofizičkom stanju. Nova… »
Operacijama promenila lični opis: Bivša devojka Filipa Cara kao barbika, oplela po bivšem: "Ko pati ima prava da komentariše"…

Operacijama promenila lični opis: Bivša devojka Filipa Cara kao barbika, oplela po bivšem: "Ko pati ima prava da komentariše"…

Blic pre 59 minuta
Bebi Dol je posle duže pauze potpisala ugovor za rijaliti Elita 10 i izjavila da nije tražila posebne uslove. Sanja je navela da voli da se ulepšava i da sa prijateljicom Slađom razmenjuje kontakte hirurga Sanja Grujić progovorila je o nizu estetskih… »
Bebi Dol progovorila o uslovima u eliti 10! Pred početak rijalitija otkrila razlog svog povlačenja iz janvnosti: Neću…

Bebi Dol progovorila o uslovima u eliti 10! Pred početak rijalitija otkrila razlog svog povlačenja iz janvnosti: Neću…

Kurir pre 1 sat
Bebi Dol jedna je od novih učesnika Elite 10, a pred sam ulazak na imanje, govorila je sa pripadnicima sedme sile, te odgovorila na pitanje o navodnim posebnim uslovima za ovo učešće: - Meni to apsolutno nije potrebno. Meni je poseban ceo život, ne… »
Početak Elite 10! Uroš Stanić ušao kao polu žena polu muškarac: u roze haljini, sa zlatnim bodljama i plavom nadogradnjom

Početak Elite 10! Uroš Stanić ušao kao polu žena polu muškarac: u roze haljini, sa zlatnim bodljama i plavom nadogradnjom

Kurir pre 1 sat
Od najnovijeg Hronološki Tvrdi da mu je ovo poslednje učešće u Eliti. Odlučio je da će promeniti pol, te će od ove godine biti potpuno u izdanju žene. Cilj mu je da napuni Ušće i Arenu nakon završenog rijalitija. "Nisam pokazala sve u osmoj sezoni, sada… »
Željko Mitrović odmah izrekao zabranu Staniji: Ovo nikako nije smela da uradi, sve se čulo uživo u programu

Željko Mitrović odmah izrekao zabranu Staniji: Ovo nikako nije smela da uradi, sve se čulo uživo u programu

Mondo pre 1 sat
Večeras je počela jubilarna, deseta sezona popularnog rijaliti programa "Elita". Voditeljka Dušica Jakovljević otvorila je veče u raskošnoj, crvenoj haljini koja ističe njen dekolte i najavila velike promene ove godine. Na početku, Veliki šef je priredio… »
Stanija otkrila šok detalj iz ugovora za Elitu! Progovorila o tužbama: "Prekršio je pravilo!"

Stanija otkrila šok detalj iz ugovora za Elitu! Progovorila o tužbama: "Prekršio je pravilo!"

Telegraf pre 1 sat
Pobednica "Elite 9", Stanija Dobrojević, dobila je posebnu čast da večeras zvanično otvori spektakularnu "Elitu 10". Vidno emotivna, atraktivna starleta priznala je da ovu noć doživljava kao svojevrsni oproštaj od rijaliti karijere. Stanija je pred… »
"Ako ovi jaki igrači ne zavrte priču, ući ću opet" Stanija o ulasku u Elitu 10: Aneli je prijatno iznenađenje i jedna od…

"Ako ovi jaki igrači ne zavrte priču, ući ću opet" Stanija o ulasku u Elitu 10: Aneli je prijatno iznenađenje i jedna od…

Kurir pre 1 sat
Stanija Dobrojević je otvorila veče uoči početka "Elite 10" zajedno sa čelnikom "Pinka", Željkom Mitrovićem, a u jednom momentu je stala pred okupljene predstavnike medija u Šimanovcima, te sumirala utiske o prošloj, ali i novoj sezoni. Ona se, najpre… »
"Gastoz i ja smo raskinuli" Anđela Đuričić otkrila sve u uživo programu: "Treba da se ohladi glava"

"Gastoz i ja smo raskinuli" Anđela Đuričić otkrila sve u uživo programu: "Treba da se ohladi glava"

Telegraf pre 1 sat
Anđela Đuričić šokirala je javnost tokom programa uživo kada je otkrila da je raskinula vezu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Ona je priznala da je sada slobodna i otkrila da su zajedno doneli odluku da stave tačku na odnos, i to zbog njenog ulaska u… »
Bebi Dol ulazi u Elitu 10 posle dugogodišnje ilegale! Progovorila o ugovoru: "Ne gledam sebe kao zvezdu"

Bebi Dol ulazi u Elitu 10 posle dugogodišnje ilegale! Progovorila o ugovoru: "Ne gledam sebe kao zvezdu"

Telegraf pre 59 minuta
Bebi Dol ušla je u "Elitu 10" nakon duže pauze od javnosti, a njen ulazak privukao je veliku pažnju publike. Pevačica je otkrila da od učesnika poznaje samo Filipa Đukića, ali i jasno stavila do znanja da neće dozvoliti da je bilo ko isprovocira. Bebi… »
"Imam novu kosu, oči, grudi i nos" Rijaliti učesnica došla u Šimanovce bukvalno neprepoznatljiva: Samo joj je glas isti (video)…

"Imam novu kosu, oči, grudi i nos" Rijaliti učesnica došla u Šimanovce bukvalno neprepoznatljiva: Samo joj je glas isti (video)…

Blic pre 2 sata
Milica Veličković, koja je dovezla Uroša, demantovala je pomirenje sa Terzom. Uroš Stanić je stigao obučen kao žena sa plavom perikom, što je privuklo pažnju prisutnih. Sanja Grujić stigla je u Šimanovce, a malo ko ju je odmah prepoznao. Ona je drastično… »
"Gastoz i ja smo raskinuli" Anđela Đuričić u programu uživo šokirala i otkrila sve: "Emocije su mi pomešane"

"Gastoz i ja smo raskinuli" Anđela Đuričić u programu uživo šokirala i otkrila sve: "Emocije su mi pomešane"

Blic pre 2 sata
Anđela je istakla da su joj emocije pomešane i da joj treba vreme da razmisli o svemu. Filip Car je pred ulazak u studio rekao da je slobodan i da ga Anđela jedino zanima među učesnicima. Anđela Đuričić šokirala je priznanjem u programu uživo i otkrila… »
POKAZALA NOVE SILIKONE, DEKO JE ŠUTNUO A NJOJ JE SMEŠNO!

POKAZALA NOVE SILIKONE, DEKO JE ŠUTNUO A NJOJ JE SMEŠNO!

Svet & Skandal pre 2 sata
Rijaliti imanje u Šimanovcima bogatije je za još jedno dobro poznato lice. Atraktivna Sanja Grujić zvanično je postala nova učesnica Elite, a njen ulazak na samom startu izazvao je pravu pometnju među zadrugarima i gledaocima. Sanja se pred kamerama… »
Bila uhapšena pa potražila stručnu pomoć: Ko je Laura Prgomet - nova učesnica Elite 10? Ovako je izgledalo njeno privođenje…

Bila uhapšena pa potražila stručnu pomoć: Ko je Laura Prgomet - nova učesnica Elite 10? Ovako je izgledalo njeno privođenje…

Kurir pre 1 sat
Nova učesnica "Elite 10" je Hrvatica koja dolazi iz Dugog Sela, Laura Prgomet koju je šira publika upoznala u učešću u jednom rijalitiju, a njena čuvena rečenica "Koji ti je datum rođenja?" postala je viralna na društvenim mrežama, a neretko se i danas… »
"U Eliti 10 sam žena": Uroš Stanić šokirao svojim dolaskom, pa odmah usledio težak okršaj sa Miljanom Kulić

"U Eliti 10 sam žena": Uroš Stanić šokirao svojim dolaskom, pa odmah usledio težak okršaj sa Miljanom Kulić

Mondo pre 2 sata
Uroš Stanić stigao je pred početak nove sezone rijalitija Elita 10, a svojim pojavljivanjem odmah je privukao pažnju okupljenih. Stanić se pojavio sa dugom kosom, odnosno nadogradnjom, dok je za ulazak odabrao šorts i upečatljiv stajling. Pogledajte… »
GASTOZ VIDEO DOKAZE! Raskinuo sa Anđelom POTVRĐENO PISANJE SCANDAL! – a! Svi detalji na kiosku!

GASTOZ VIDEO DOKAZE! Raskinuo sa Anđelom POTVRĐENO PISANJE SCANDAL! – a! Svi detalji na kiosku!

Svet & Skandal pre 2 sata
Atraktivna Anđela Đuričić zvanično je postala nova učesnica Elite, a njen ulazak na samom startu podigao je ogromnu prašinu u javnosti. Iako se mesecima spekulisalo o njenom odnosu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, Anđela je pred sam ulazak u rijaliti… »
"Gastoz i ja više nismo zajedno" Anđela Đuričić otkrila detalje raskida, ovo je razlog! U Elitu ne ulazi sama, on će joj…

"Gastoz i ja više nismo zajedno" Anđela Đuričić otkrila detalje raskida, ovo je razlog! U Elitu ne ulazi sama, on će joj…

Kurir pre 2 sata
Učesnici jubilarne desete sezone "Elite" polako su pristigli u Šimanovce, a među njima je bila i Anđela Đuričić, koja je spremna za veliki ulazak na velelepno imanje. Anđela je u Šimanovce stigla u posebnom društvu, sa svojim psom Snupijem, koji će joj… »
Stanija šokirala detaljem koji je imala u ugovoru Elite: Progovorila o tužbama, pa jasno stavila do znanja: "Neka me tuži…

Stanija šokirala detaljem koji je imala u ugovoru Elite: Progovorila o tužbama, pa jasno stavila do znanja: "Neka me tuži…

Blic pre 2 sata
Istakla je da neće više učestvovati u rijalitiju. Navela je da je spremna za novi život. Pobednica prethodne sezone Stanija Dobrojević dobila je veliku čast da večeras zvanično otvori spektakularnu „Elitu 10“. Vidno emotivna i pod snažnim utiskom… »
Filip Car se vratio u Elitu, a Miljana odmah napravila haos u studiju: Sela mu u krilo, pa oplela po Aneli

Filip Car se vratio u Elitu, a Miljana odmah napravila haos u studiju: Sela mu u krilo, pa oplela po Aneli

Telegraf pre 1 sat
Večeras je počela "Elita 10", a čelnici "Pinka", Milica i Željko Mitrović, pripremili su čitav niz iznenađenja za publiku. Učesnici će se narednih meseci takmičiti za vredne nagrade, dok će 24 sata biti pred kamerama. Kako je veče odmicalo, na imanje u… »
Uroš Stanić sa Milicom Veličković stigao u "elitu 10": Sa dugom plavom kosom niko ga nije prepoznao, a za stajling pukao 1.200…

Uroš Stanić sa Milicom Veličković stigao u "elitu 10": Sa dugom plavom kosom niko ga nije prepoznao, a za stajling pukao 1.200…

Blic pre 2 sata
Uroš je odmah pokazao želju da bude glavna zvezda nove sezone. Uroš je javno otkrio da planira promenu pola nakon izlaska iz „Elite 10“, navodeći porodične prepreke iz prošlosti. Kontroverzni rijaliti učesnik Uroš Stanić stigao je večeras na… »
"U eliti 10 sam žena" Uroš Stanić stigao sa nadogradnjom i šminkom, pa usledio težak okršaj sa Miljanom Kulić: Pomislila je da…

"U eliti 10 sam žena" Uroš Stanić stigao sa nadogradnjom i šminkom, pa usledio težak okršaj sa Miljanom Kulić: Pomislila je da…

Kurir pre 3 sata
Uroš Stanić stigao je pred početak nove sezone rijalitija Elita 10 a svojim pojavljivanjem odmah je privukao pažnju okupljenih. Stanić se pojavio sa dugom kosom, odnosno nadogradnjom, dok je za ulazak odabrao šorts i upečatljiv stajling. Ipak, najveću… »
"Miljana ne može da podnese moj uspeh!" Ivan Marinković osolio po Miljani Kulić pred ulazak u Elitu 10, pa otkrio da ne ulazi…

"Miljana ne može da podnese moj uspeh!" Ivan Marinković osolio po Miljani Kulić pred ulazak u Elitu 10, pa otkrio da ne ulazi…

Kurir pre 3 sata
Ivan Marinković stigao je pred početak nove sezone rijalitija " Elita 10", a pre ulaska u Belu kuću govorio je o odnosu sa Miljanom Kulić, ali i otkrio da ove sezone u rijaliti ne ulazi sam. Naime, Ivanu će u "Eliti 10" društvo praviti njegova mezimica –… »
Anđela Đuričić stigla u „elitu 10“ i odmah doživela mali peh! Mučila se sa gepekom automobila, pa projurila pored novinara…

Anđela Đuričić stigla u „elitu 10“ i odmah doživela mali peh! Mučila se sa gepekom automobila, pa projurila pored novinara…

Kurir pre 3 sata
Anđela Đuričić stigla je pred početak nove sezone rijalitija Elita 10 a već po dolasku dogodila joj se mala neprijatnost. Naime, Anđela je imala problem da otvori vrata automobila, pa se nekoliko trenutaka mučila da otvori gepek. Nakon malog peha nije se… »
"Imam 110 dinara" Miljana pokazala šta se nalazi u njenoj torbi pred početak "Elite 10" (video)

"Imam 110 dinara" Miljana pokazala šta se nalazi u njenoj torbi pred početak "Elite 10" (video)

Kurir pre 3 sata
Pred okupljenim novinarima Miljana Kulić je otvorila svoju torbu i pokazala šta je sve ponela sa sobom pred ulazak u rijaliti, a onda je usledilo priznanje koje je izazvalo posebnu pažnju. Naime, Kulićeva je otkrila da kod sebe ima svega 110 dinara. -… »
Željko Mitrović izrekao zabranu Staniji: Ovo nikako nije smela da uradi, sve se čulo lajv u programu

Željko Mitrović izrekao zabranu Staniji: Ovo nikako nije smela da uradi, sve se čulo lajv u programu

Telegraf pre 3 sata
Večeras u 21 čas počela je jubilarna, deseta sezona popularnog rijaliti programa "Elita"! Voditeljka Dušica Jakovljević otvorila je veče u raskošnoj, crvenoj haljini koja ističe njen dekolte i najavila velike promene ove godine. Na početku, Veliki šef je… »
"Urgiraću da dobiješ srpsko državljanstvo, zaslužio si" Mitrović i Stanija predstavili robote u Eliti 10: "Svaki ima svoj…

"Urgiraću da dobiješ srpsko državljanstvo, zaslužio si" Mitrović i Stanija predstavili robote u Eliti 10: "Svaki ima svoj…

Blic pre 3 sata
Pobednica 'Elite 9' i Željko Mitrović otvorili su veče vožnjom u letećem automobilu. Ove sezone očekuje se oko 50 novih učesnika, među kojima su i poznata imena kao što su Anđela Đuričić, Filip Car i Bebi Dol. "Elita 10" je startovala na spektakularan… »
Počela "Elita 10": Željko Mitrović najavio velike promene, Dušica Jakovljević otvorila veče - dekolte puca

Počela "Elita 10": Željko Mitrović najavio velike promene, Dušica Jakovljević otvorila veče - dekolte puca

Telegraf pre 3 sata
Vrata Bele kuće večeras se otvaraju po deseti put, a jubilarna sezona Elite upravo ispisuje novu stranicu rijaliti istorije! Novi učesnici, dobro poznata lica, stare emocije, nova savezništva i sukobi koji tek treba da se rasplamsaju - sve ono što… »
Miljana Kulić bljuje vatru pred ulazak u Elitu 10: Spremna za suočavanje sa Ivanom Marinkovićem, otkrila istinu i o Zoli…

Miljana Kulić bljuje vatru pred ulazak u Elitu 10: Spremna za suočavanje sa Ivanom Marinkovićem, otkrila istinu i o Zoli…

Blic pre 4 sati
Miljana je jasno naglasila da između nje i Zole nema nikakvog emotivnog odnosa. Njen ulazak u rijaliti je podržala cela porodica, dok Ivan prema njenim rečima ne pokazuje interesovanje za decu. Miljana Kulić stigla je u Šimanovce spremna za Elitu 10… »
Stefan Karić prelomio! Nakon priča da je odustao od "Elite 10", stigao u Šimanovce i poslao jasnu poruku

Stefan Karić prelomio! Nakon priča da je odustao od "Elite 10", stigao u Šimanovce i poslao jasnu poruku

Kurir pre 4 sati
Stefan Karić stigao je pred početak nove sezone rijalitija „Elita 10“, ali za razliku od pojedinih učesnika koji su pred ulazak otvorili brojne teme, on nije bio naročito raspoložen za davanje izjava. Karić se kratko obratio okupljenim predstavnicima… »
Slađa Poršelina prva stigla u "Elitu 10": Zablistala u izazovnom izdanju, kruna na glavi i pokloni u rukama (foto)

Slađa Poršelina prva stigla u "Elitu 10": Zablistala u izazovnom izdanju, kruna na glavi i pokloni u rukama (foto)

Kurir pre 4 sati
Nova sezona rijalitija "Elita 10" samo što nije počela, a među prvima je na mesto okupljanja stigla Slađa Poršelina. Slađa se pojavila u veoma upečatljivom, zlatnom izdanju ukrašenom detaljima i perlama, dok je posebnu pažnju privukla velika kruna na… »
Miljana Kulić četvrta stigla u Elitu 10! Oplela po Ivanu Marinkoviću, progovorila o Zoli i Janjušu, a u rijaliti ponela i ovo…

Miljana Kulić četvrta stigla u Elitu 10! Oplela po Ivanu Marinkoviću, progovorila o Zoli i Janjušu, a u rijaliti ponela i ovo…

Kurir pre 4 sati
Miljana Kulić četvrta je stigla pred početak Elite 10, a pred ulazak je bez zadrške govorila o Ivanu Marinkoviću, sinu Željku, mogućem susretu sa Zolom, ali i pričama koje je povezuju sa Markom Janjuševićem Janjušem. Kulićeva je otkrila da je njen sin… »
Drama u Šimanovcima pred početak Elite 10: Evo šta je sa Stefanom Karićem! Evo ko je sve stigao od takmičara.

Drama u Šimanovcima pred početak Elite 10: Evo šta je sa Stefanom Karićem! Evo ko je sve stigao od takmičara.

Telegraf pre 3 sata
Večeras počinje jubilarna, deseta sezona popularnog rijaliti programa "Elita", a atmosfera u Šimanovcima se već zahuktava! Ekipa Telegrafa je na mestu događaja, gde se budući takmičari već okupljaju. Prošlogodišnja pobednica, Stanija Dobrojević, ne može… »
Stanija se pojavila u Šimanovcima, pa ostavila sve u čudu! Nije izašla iz kola, a razlog je hit

Stanija se pojavila u Šimanovcima, pa ostavila sve u čudu! Nije izašla iz kola, a razlog je hit

Kurir pre 3 sata
Stanija Dobrojević, pobednica prošlogodišnje sezone "Elite", stigla je pred početak nove, jubilarne sezone rijalitija, " Elite 10", ali je svojim dolaskom iznenadila okupljene predstavnike medija. Dobrojevićeva je pred Šimanovce stigla automobilom, u… »
Miljana Kulić stigla u Šimanovce, napravila haos pred početak Elite! Hoće da beži, napravila scenu na imanju

Miljana Kulić stigla u Šimanovce, napravila haos pred početak Elite! Hoće da beži, napravila scenu na imanju

Telegraf pre 4 sati
Rijaliti zvezda, Miljana Kulić, stigla je u Šimanovce, spremna za ulazak u Elitu 10! Pred početak rijalitija ona je napravila scenu, kada je htela da pobegne iz apartmana, što smo mi snimili. Miljana je pred medijima govorila o svojim očekivanjima od ove… »

Vesti dana »