Povezane vesti

Ušla u "Elitu" pa otkrila istinu o raskidu Sanja Grujić priznala zašto su Marko i ona okončali vezu: "Sumnjam da je to po…

Ušla u "Elitu" pa otkrila istinu o raskidu Sanja Grujić priznala zašto su Marko i ona okončali vezu: "Sumnjam da je to po…

Blic pre 7 sati
Sanja Grujić je otvoreno pričala o raskidu veze sa Markom Stefanovićem u realityju 'Elita 10'. Sanja smatra da je glavni uzrok raskida Markovo zasićenje i sve veća razdvojenost zbog poslovnih obaveza. Učesnica "Elite 10", Sanja Grujić, otvorila je dušu u… »
Sanja Grujić otvorila dušu o raskidu sa Markom Stefanovićem: Sve otkrila Caru i Miljani, ovo je bio glavni razlog pucanja veze…

Sanja Grujić otvorila dušu o raskidu sa Markom Stefanovićem: Sve otkrila Caru i Miljani, ovo je bio glavni razlog pucanja veze…

Kurir pre 6 sati
Učesnica "Elite 10", Sanja Grujić, progovorila je o raskidu trogodišnje veze sa Markom Stefanovićem, koji je ranije učestvovao u rijalitiju. Oni su svoj odnos prekinuli pre tri meseca, a Marko već ima novu devojku, dok je Grujićka, kako je rekla na… »
Ovo su pravila Elite 10! Kada su takmičari čuli šta je produkcija dozvolila samo Miljani Kulić zanemeli su: "Vama je to strogo…

Ovo su pravila Elite 10! Kada su takmičari čuli šta je produkcija dozvolila samo Miljani Kulić zanemeli su: "Vama je to strogo…

Blic pre 13 sati
Pravila uključuju zabranu napuštanja prostora, zabranu komunikacije sa obezbeđenjem i stalno nošenje bubica. Zabranjeno je šaputanje, spavanje tokom dana i pominjanje produkcije u negativnom kontekstu. Nakon što se 55 učesnika zvanično uselilo u Belu… »
Ovo su pravila Elite 10, čak 31! Samo Miljana je dobila neke uslove, o kojima ostali mogu da sanjaju: Vama je to strogo…

Ovo su pravila Elite 10, čak 31! Samo Miljana je dobila neke uslove, o kojima ostali mogu da sanjaju: Vama je to strogo…

Kurir pre 13 sati
Nakon što je 55 učesnika zvanično kročilo u Belu kuću i započelo svoju rijaliti avanturu, mir nije dugo potrajao. Na njihovu adresu ubrzo je stiglo prvo pismo Velikog šefa, koje je sadržalo stroga pravila kojih će takmičari morati da se pridržavaju tokom… »
Elita 10 zvanično počela! Ovo je spisak svih 55 učesnika koji su se uselili u Belu kuću

Elita 10 zvanično počela! Ovo je spisak svih 55 učesnika koji su se uselili u Belu kuću

Telegraf pre 15 sati
Rijaliti " Elita 10" zvanično je počeo 5. septembra, kada su se vrata Bele kuće otvorila za novu grupu takmičara. Čak 55 učesnika zakoračilo je na imanje u Šimanovcima, spremno za mesece života pred kamerama, nova poznanstva, ljubavi, sukobe i brojne… »
Ovo je Stoja savetovala sina pred ulazak u "Elitu 10"! Prošli pakao kad je bio mali, ostali na ulici, a on je danas novi…

Ovo je Stoja savetovala sina pred ulazak u "Elitu 10"! Prošli pakao kad je bio mali, ostali na ulici, a on je danas novi…

Kurir pre 17 sati
Milan Popov, sin folk pevačice Stoje Novaković, stigao je u "Elitu 10", a u studiju je kratko prokomentarisao šta ga je majka savetovala pred ulazak u rijaliti. - Rekla mi je samo "Sine, pamet u glavu" - priznao je Milan, koji u ovu sezonu ulazi kao… »
Robijašica zagrmela u studiju, a Hrvatica došla da otme Danetovu lovu: "Hoću sve ono što je dobijala Sofija!"

Robijašica zagrmela u studiju, a Hrvatica došla da otme Danetovu lovu: "Hoću sve ono što je dobijala Sofija!"

Telegraf pre 16 sati
"Elita 10" se nastavlja, a večeras u Belu kuću pristiže peta grupa učesnika. Među novim takmičarima su dobro poznata rijaliti lica, ali i oni koji prvi put ulaze u ovaj format. Lepi Mića 41. učesnik "Elite 10": "Svako će dobiti od mene ono što zaslužuje"… »
Burek se posle mnogo godina vratio u rijaliti, ona vozila bager: Poslednji takmičari ušli u Elitu 10

Burek se posle mnogo godina vratio u rijaliti, ona vozila bager: Poslednji takmičari ušli u Elitu 10

Telegraf pre 16 sati
Ulazak učesnika u "Elitu 10" bliži se kraju, a večeras je na red stigla šesta i poslednja grupa takmičara. Među njima je i dobro poznato rijaliti lice koje se posle mnogo godina vraća pred kamere. Burek se posle mnogo godina vraća u rijaliti Živan… »
"Gastoz me je zvao i pretio mi, ali ne plašim se" Mali Velja bacio oko na Anđelu, ništa mu neće stati na put ka njoj!

"Gastoz me je zvao i pretio mi, ali ne plašim se" Mali Velja bacio oko na Anđelu, ništa mu neće stati na put ka njoj!

Kurir pre 17 sati
Veljko Petković, poznatiji kao Mali Velja, postao je novi učesnik rijalitija "Elita 10". Ovaj 19-godišnjak već je privukao pažnju publike, a njegov ulazak mogao bi dodatno da uzburka odnose u Beloj kući. Osim što će se tek upoznati sa ostalim… »
"Miljanin sam fan" Učesnica išla na Ostrog da se moli za Kulićevu, a u Elitu 10 ušao i bivši muž naše pevačice

"Miljanin sam fan" Učesnica išla na Ostrog da se moli za Kulićevu, a u Elitu 10 ušao i bivši muž naše pevačice

Telegraf pre 17 sati
"Elita 10" je uveliko počela, a večeras u Belu kuću pristiže četvrta grupa učesnika. Među novim takmičarima našla se i velika obožavateljka Miljane Kulić, ali i nekoliko zanimljivih lica koja su odmah otkrila detalje iz privatnog života. Jasenka Cidrić… »
Stojin sin ulazi u Elitu 10, Đole stigao kao mačka, čeka ga milioner iz Švajcarske: Nova grupa pravi haos

Stojin sin ulazi u Elitu 10, Đole stigao kao mačka, čeka ga milioner iz Švajcarske: Nova grupa pravi haos

Telegraf pre 18 sati
"Elita 10" je počela, a veliko useljenje u Belu kuću nastavlja se i večeras. Na red je stigla četvrta grupa učesnika, koja će se pridružiti takmičarima koji su već zakoračili u novu sezonu rijalitija. Aleksandra Jakšić 31. učesnica "Elite 10": Otkrila… »
Ušao bivši radnik gradske čistoće, otac ga se odrekao, a ona izbačena iz škole: Ovo su nova lica Elite 10

Ušao bivši radnik gradske čistoće, otac ga se odrekao, a ona izbačena iz škole: Ovo su nova lica Elite 10

Telegraf pre 19 sati
Večeras se nastavlja ulazak učesnika u "Elitu 10", a na imanje u Šimanovcima upravo stiže i treća grupa takmičara. Novi takmičari već na samom početku otkrivaju detalje iz privatnog života, ali i ne kriju simpatije. Mali Velja 21. učesnik "Elite 10" Kao… »
"Muž me prevario" Nova učesnica ulazi zbog sinova u Elitu 10, a on priznao da je bio zaljubljen u Lunu Đogani

"Muž me prevario" Nova učesnica ulazi zbog sinova u Elitu 10, a on priznao da je bio zaljubljen u Lunu Đogani

Telegraf pre 19 sati
Veliki ulazak u "Elitu 10" nastavlja se večeras, a na imanje u Šimanovcima stiže treća grupa takmičara. Učesnici redom ulaze u Belu kuću, a mnogi od njih već na samom startu otkrivaju detalje iz privatnog života. Slađana Krnjaić 26. učesnica "Elite 10"… »
Nova učesnica Elite je bila sa Stanislavom Krofakom, sve priznala Miljani Kulić u Beloj kući: "Izlazila sam sa njim" (video)

Nova učesnica Elite je bila sa Stanislavom Krofakom, sve priznala Miljani Kulić u Beloj kući: "Izlazila sam sa njim" (video)

Blic pre 20 sati
Miljana Kulić je savetovala Lauru da bude prisutna u emisijama i pohvalila njen izgled. U razgovoru su komentarisale druge učesnike, posebno Uroša i Mateju, a Laura je istakla da ne voli folirante. Laura Prgomet iz Hrvatske ušla je večeras u "Elitu 10"… »
Nova učesnica otkrila da je bila sa Krofakom, sve priznala Miljani: "Izlazila sam sa njim", pomenula Karića

Nova učesnica otkrila da je bila sa Krofakom, sve priznala Miljani: "Izlazila sam sa njim", pomenula Karića

Telegraf pre 20 sati
Laura Prgomet iz Hrvatske večeras je ušla u "Elitu 10", a njen dolazak u Belu kuću odmah je privukao pažnju. Nova učesnica nije dugo čekala da otkrije detalje iz svog privatnog života, pa je u razgovoru sa Miljanom Kulić pomenula i Stanislava Krofaka… »
Laura Prgomet je bila sa ovim rijaliti igračem! Razvezala jezik i sve priznala Miljani, a na jednog učesnika je već bacila oko…

Laura Prgomet je bila sa ovim rijaliti igračem! Razvezala jezik i sve priznala Miljani, a na jednog učesnika je već bacila oko…

Kurir pre 21 sat
Laura Prgomet i Miljana Kulić ušle su u razgovor na samom početku, nakon što su zakoračile u Belu kuću u Šimanovcima, a njihov razgovor bio je i te kako zanimljiv. Njih dve nisu gubile vreme, već su odmah iznele svoj sud o pojedinim takmičarima. - Mateja… »
Maloletna Jovana ušla u Elitu 10, a Ivan Marinković najavio kraj rijaliti karijere: "Poslednji put sam ovde"

Maloletna Jovana ušla u Elitu 10, a Ivan Marinković najavio kraj rijaliti karijere: "Poslednji put sam ovde"

Telegraf pre 21 sat
Večeras je počela "Elita 10", a nakon što je prva grupa od deset učesnika već ušla u rijaliti, u studio pristigla i druga grupa takmičara. Među njima su dobro poznata lica, ali i nova imena koja će narednih deset meseci biti pod budnim okom kamera. Sanja… »
Zavirite u Belu kuću, trpeza nikad bogatija! Pogledajte šta je Veliki šef pripremio za početak Elite 10

Zavirite u Belu kuću, trpeza nikad bogatija! Pogledajte šta je Veliki šef pripremio za početak Elite 10

Telegraf pre 21 sat
Prvi takmičari " Elite 10" zakoračili su pred kamere i zauzeli svoja mesta u Beloj kući, čime je i zvanično počela nova sezona rijalitija. Nakon višemesečnog iščekivanja, dobro poznati prostor ponovo je ispunjen učesnicima, a pred njima su meseci tokom… »

Vesti dana »