Povezane vesti

"Milica me tužila i tražila 250.000": Terza otkrio da je zbog jedne reči završio s bivšom na sudu (foto)

"Milica me tužila i tražila 250.000": Terza otkrio da je zbog jedne reči završio s bivšom na sudu (foto)

Mondo pre 10 sati
Borislav Terzić Terza je novi učesnik Elite 10, a pre ulaska na imanje u Šimanovcima otkrio je detalje odnosa sa bivšom Milicom Veličković, s kojom ima ćerku. Terza je na početku rekao da više ne želi da vređa Milicu Veličković, jer je svestan grešaka… »
"Milica me je tužila i tražila 250.000 dinara", Terza otkrio zbog čega su završili na sudu: "Ne zanima me više"

"Milica me je tužila i tražila 250.000 dinara", Terza otkrio zbog čega su završili na sudu: "Ne zanima me više"

Telegraf pre 16 sati
Borislav Terzić Terza i Slađa Poršelina rešili su nesuglasice, a sada su pred kamerama progovorili o svom odnosu. Kako su istakli, popili su i popričali, ali su stavili tačku na svoj emotivni odnos. Terza je, inače, pri dolasku u Šimanovce rekao da više… »
"Milica me je tužila i tražila mi 250.000" Terza otkrio zbog čega je sa bivšom završio na sudu: "U javnosti priča jednu priču…

"Milica me je tužila i tražila mi 250.000" Terza otkrio zbog čega je sa bivšom završio na sudu: "U javnosti priča jednu priču…

Blic pre 18 sati
Željko Mitrović je najavio uvođenje duhovnog savetnika u rijaliti 'Elita 10', koji će biti podrška učesnicima tokom boravka. Milica je tužila Terzu zbog uvreda, ali on ne planira da joj uzvrati tužbom i naglašava da je ona majka njegovog deteta. Borislav… »
Terza otkrio zbog čega ga je Milica tužila! Morao da joj plati 250.000 dinara (video)

Terza otkrio zbog čega ga je Milica tužila! Morao da joj plati 250.000 dinara (video)

Kurir pre 18 sati
Borislav Terzić Terza je pred ulazak u "Elitu 10" izneo detalje sukoba sa Milicom Veličković i otkrio da je njihov odnos dobio i sudski epilog. Inače, "Elitu 10" uživo možete pratiti OVDE. Kako je ispričao, Milica ga je tužila zbog uvrede, a čitava… »

Vesti dana »