Povezane vesti
"Milica me tužila i tražila 250.000": Terza otkrio da je zbog jedne reči završio s bivšom na sudu (foto)
Mondo pre 10 sati
Borislav Terzić Terza je novi učesnik Elite 10, a pre ulaska na imanje u Šimanovcima otkrio je detalje odnosa sa bivšom Milicom Veličković, s kojom ima ćerku. Terza je na početku rekao da više ne želi da vređa Milicu Veličković, jer je svestan grešaka… »
"Milica me je tužila i tražila 250.000 dinara", Terza otkrio zbog čega su završili na sudu: "Ne zanima me više"
Telegraf pre 16 sati
Borislav Terzić Terza i Slađa Poršelina rešili su nesuglasice, a sada su pred kamerama progovorili o svom odnosu. Kako su istakli, popili su i popričali, ali su stavili tačku na svoj emotivni odnos. Terza je, inače, pri dolasku u Šimanovce rekao da više… »
"Milica me je tužila i tražila mi 250.000" Terza otkrio zbog čega je sa bivšom završio na sudu: "U javnosti priča jednu priču…
Blic pre 18 sati
Željko Mitrović je najavio uvođenje duhovnog savetnika u rijaliti 'Elita 10', koji će biti podrška učesnicima tokom boravka. Milica je tužila Terzu zbog uvreda, ali on ne planira da joj uzvrati tužbom i naglašava da je ona majka njegovog deteta. Borislav… »
Terza otkrio zbog čega ga je Milica tužila! Morao da joj plati 250.000 dinara (video)
Kurir pre 18 sati
Borislav Terzić Terza je pred ulazak u "Elitu 10" izneo detalje sukoba sa Milicom Veličković i otkrio da je njihov odnos dobio i sudski epilog. Inače, "Elitu 10" uživo možete pratiti OVDE. Kako je ispričao, Milica ga je tužila zbog uvrede, a čitava… »
Vesti dana »
"Možda to pitanje nije za ovaj momenat": Maja Ognjenović nije mogla da veruje šta čuje posle osvojene bronze
Mondo pre 50 minutajoš 73 povezane
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 2 satajoš 41 povezana
U ponoć počinje prijava punoletnih građana za 6.000 dinara
Šabačke novosti pre 3 satajoš 28 povezanih