Povezane vesti

"Bila sam sa oženjenim biznismenom" Maloletna Jovana šokirala sve priznanjem: Janjuš bacio oko na cimerku

"Bila sam sa oženjenim biznismenom" Maloletna Jovana šokirala sve priznanjem: Janjuš bacio oko na cimerku

Telegraf pre 12 sati
Tek što su se uselili u Belu kuću, rijaliti učesnici već su počeli da flertuju. Tako je Janjuš pokazao simpatije prema Lauri Prgomet. Laura je pitala Janjuša da li mora da bude na oprezu sa njim. - Koja je garancija da se neću za*ebati? - pitala je… »
"Bila sam sa oženjenim biznismenom" Maloletna Jovana šokirala priznanjem, a Janjuš bacio oko na cimerku

"Bila sam sa oženjenim biznismenom" Maloletna Jovana šokirala priznanjem, a Janjuš bacio oko na cimerku

Blic pre 17 sati
Razgovor između učesnika uključuje šale, zadirkivanje i pitanja o bivšim vezama i iskustvima. Laura Prgomet je bila uhapšena u julu zbog incidenta u kafiću, gde je bacala staklene čaše i agresivno se ponašala. Tek što su se uselili u Belu kuću, rijaliti… »
Laura i Janjuš već počeli da flertuju! Ljubi joj ruku, ona mu se približila! Maloletna Jovana pored otkrila kome je rasturila…

Laura i Janjuš već počeli da flertuju! Ljubi joj ruku, ona mu se približila! Maloletna Jovana pored otkrila kome je rasturila…

Kurir pre 18 sati
U Beloj kući već na samom početku "Elite 10" rađaju se prve simpatije, a pažnju su posebno privukli Marko Janjušević Janjuš i Laura Prgomet. Njih dvoje nisu dugo čekali da pokažu obostrano interesovanje, pa su već na startu rijalitija započeli flert… »

Vesti dana »