Povezane vesti

Drama u pet setova pripala Amerikancu: Tijer posle pravog teniskog maratona savladao Menšika

Drama u pet setova pripala Amerikancu: Tijer posle pravog teniskog maratona savladao Menšika

Kurir pre 30 minuta
Plasman u osminu finala US Opena izborio je i Amerikanac Lerner Tijen, koji je bio bolji od Čeha Jakuba Menšika 6:3, 1:6, 6:7 (2:7), 6:3, 6:4. Tijen će u osmini finala igrati protiv Rusa Karena Hačanova.… »
Đoković od njega napravio čudo, ono što je doživeo na US Openu je za svaku osudu

Đoković od njega napravio čudo, ono što je doživeo na US Openu je za svaku osudu

Telegraf pre 4 sati
Đoković stvorio čudo. Češki teniser 18. na ATP listi Jakub Menšik eliminisan je u trećem kolu US Opena od američkog igrača Lernera Tijena posle pet setova, drame, ali i sukoba - 6:3, 1:6, 6:7(2), 6:3, 6:4. Nije Menšik uspeo da ostane priseban, uprkos… »
Nenormalne stvari se dešavaju na US Openu: Srpkinja igra pod američkom zastavom, gotovo ceo stadion bio protiv nje!

Nenormalne stvari se dešavaju na US Openu: Srpkinja igra pod američkom zastavom, gotovo ceo stadion bio protiv nje!

Hot sport pre 5 sati
Mlada Amerikanka srpskog porekla izdržala je više od 3 sata velike borbe sa Aleksandrom Ealom, a potom vrlo otvoreno govorila pred publikom na Artur Ešu. Iva Jović nastavlja sjajan pohod na US Openu! Osamnaestogodišnja Amerikanka srpskog porekla izborila… »
Ivin pres posle spektakla: Minđuše, suze i nervni slomovi

Ivin pres posle spektakla: Minđuše, suze i nervni slomovi

Sport klub pre 5 sati
Umalo se rasplakala Iva Jović na konferenciji za medije posle velike pobede nad Aleksandrom Ijalom u trećem kolu US opena. Mozzart – Važno je s kim igraš! Posle tri sata i tri minuta igre, Iva Jović je osvojila pet od poslednjih šest gemova i slavila sa… »
Posle maratona u pet setova Tijen izbacio Menšika

Posle maratona u pet setova Tijen izbacio Menšika

Sport klub pre 4 sati
Pet setova i tri i po sata. Toliko je potrajao duel 14. i 17. nosioca na US Openu u šesnaestini finala, a na karaju se radovao Lerner Tijen koji je kući poslao Jakuba Menšika. Mozzart – Važno je s kim igraš! Tijen je na kraju slavio rezultatom 6:3, 1:6… »
Porede ga sa Sinerom i Alkarazom, poreklom je Vijetnamac i brani boje Amerike, ostvario uspeh na US Openu

Porede ga sa Sinerom i Alkarazom, poreklom je Vijetnamac i brani boje Amerike, ostvario uspeh na US Openu

Telegraf pre 5 sati
Okršaj dva momka rođena 2005. godine pripao je 15. teniseru sveta Lerneru Tijenu, koji je za tri i po sata i posle pet setova slomio otpor Čeha Jakuba Menšika i slavio 6:3, 1:6, 6:7(2), 6:3, 6:4 u trećoj rundi US Opena. U narednom kolu igraće protiv… »
Rođena u Americi, ali Srbiju nosi u srcu! Otac iz Leskovca, majka Srpkinja iz Splita - a ona osvaja Njujork! Ko je Iva (18)…

Rođena u Americi, ali Srbiju nosi u srcu! Otac iz Leskovca, majka Srpkinja iz Splita - a ona osvaja Njujork! Ko je Iva (18)…

Kurir pre 5 sati
Dok se ime Ive Jović sve glasnije čuje na najvećim teniskim stadionima sveta, u Srbiji sve više ljudi sa posebnom pažnjom prati svaki njen korak. Razlog je jednostavan - Iva je Amerikanka srpskog porekla, a njen otac Bojan potiče iz Leskovca. Devojka… »
Srpkinja napravila čudo na krcatom "Artur Ešu"! Posle tri sata drame srušila planetarnu senzaciju i izborila osminu finala!

Srpkinja napravila čudo na krcatom "Artur Ešu"! Posle tri sata drame srušila planetarnu senzaciju i izborila osminu finala!

Kurir pre 6 sati
Američka teniserka srpskog porekla, Iva Jović, ostvarila je jednu od najvećih pobeda u dosadašnjoj karijeri i plasirala se u osminu finala US opena, ali način na koji je stigla do velikog uspeha učinio je njen trijumf još spektakularnijim… »
Posle dva maratona laka pobeda Zvereva

Posle dva maratona laka pobeda Zvereva

Sport klub pre 5 sati
U prva dva meča Ju-Es opena, Aleksander Zverev je proveo skoro deset časova na terenu. Shvatio je lekciju, prilagodio se uslovima za igru i u trećem posao završio mnogo brže. Alehandro Tabilo je poražen posle dva časa i 27 minuta igre sa 6:2, 7:6 (7:2)… »
Iva Jović kao Novak Đoković: "Znam da niste navijali za mene"

Iva Jović kao Novak Đoković: "Znam da niste navijali za mene"

Mondo pre 5 sati
Mlada teniserka Iva Jović je ispisala novu stranicu teniske priče. Amerikanka srpskog porekla plasirala se u osminu finala US opena posle spektakularne pobede nad Aleksandrom Ealom, a do trijumfa je stigla nakon više od tri sata velike borbe (7:5, 3:6… »
Kakav meč na US Openu: Iva Jović posle velike borbe u osmini finala!

Kakav meč na US Openu: Iva Jović posle velike borbe u osmini finala!

Večernje novosti pre 5 sati
VELIKU pobedu zabeležila je talentovana teniserka Iva Jović. Ona se plasirala u osminu finala US opena pošto je savladala Aleksandru Ealu sa 7:5, 3:6, 7:5. FOTO: Tanjug/AP/Frank Franklin II Što se meča tiče bio je veoma uzbudljiv. Delovalo je da će 14… »
Srpkinja posle ludog meča sa najpopularnijom teniserkom: "Ne zanima me da li navijaju za ili protiv mene..."

Srpkinja posle ludog meča sa najpopularnijom teniserkom: "Ne zanima me da li navijaju za ili protiv mene..."

Telegraf pre 5 sati
Mlada američka teniserka srpskog porekla, Iva Jović, plasirala se u drugu nedelju Otvorenog prvenstva SAD nakon spektakularnog i fizički iscrpljujućeg meča u noćnom terminu na stadionu Artur Eš. U borbi koja je trajala više od tri sata, Jovićeva je… »
Prvi favorit za osvajanje US Opena izbacio tenisera kog Đoković ne pamti po dobrom

Prvi favorit za osvajanje US Opena izbacio tenisera kog Đoković ne pamti po dobrom

Telegraf pre 6 sati
Tabila pamtimo... Nemački teniser Aleksander Zverev plasirao se u osminu finala US Opena i konačno odigrao meč kraći od četiri i po sata! Alehandro Tabilo bio je preslab za njega i poražen je sa 6:2, 7:6(2), 6:2. Zverev je postavljen za prvog nosioca… »
Iva Jović u stilu Novaka Đokovića odbruisala publici: "Ljudi, znam da niste navijali za mene, ali..."

Iva Jović u stilu Novaka Đokovića odbruisala publici: "Ljudi, znam da niste navijali za mene, ali..."

Telegraf pre 6 sati
Junački je izgurala Iva Jović do osmine finala US Opena nakon pobede u tri seta nakon više od tri sata protiv Aleksandre Eale, a nakon susreta je na Artur Ešu zaključila da publika nije bila na njenoj strani, iako je Amerikanka. - Ne znam šta da kažem… »
Srpkinja srušila popularnu teniserku posle drame na US Openu: Velika pobeda joj donela bogatstvo

Srpkinja srušila popularnu teniserku posle drame na US Openu: Velika pobeda joj donela bogatstvo

Nova pre 6 sati
Iva Jović, 14. teniserka sveta, pobedila je 18. igračicu na WTA listi, Aleksandru Ealu, u trećoj rundi US Opena posle drame, rezultatom 7:5, 3:6, 7:5. Iva Jović je uspela da izađe kao pobednika iz neizvesnog meča, kakav se i očekivalo da će biti. U prvom… »
Ribakina uputila ozbiljne pretnje Sabalenki, sprema se velika promena u svetu tenisa

Ribakina uputila ozbiljne pretnje Sabalenki, sprema se velika promena u svetu tenisa

Telegraf pre 6 sati
Kazahstanska predstavnica Elena Ribakina plasirala se u osminu finala US Opena, pošto je u trećem kolu pobedila Juliju Starodubcevu iz Ukrajine 2-0 (7:6(6), 6:3). Korak bliže je i svetskom broju jedan, a od toga je dele dve pobede. Ribakina je u prvom… »
Ludilo na Ešu, vredelo je biti tu: Iva Jović – korak ka zvezdama!

Ludilo na Ešu, vredelo je biti tu: Iva Jović – korak ka zvezdama!

Sport klub pre 8 sati
Meč turnira, sudar dve devojke koje su budućnost i – upravo je dokazano – sadašnjost svetskog tenisa. Posle tri sata i tri minuta igre, Iva Jović završila je na leđima i u suzama proslavljajući pobedu nad Aleksandrom Ijalom 7:5, 3:6, 7:5. Mozzart – Važno… »
Evo koliko je zaradila Iva Jović plasmanom u osminu finala US Opena: Cifra je prilično vrtoglava!

Evo koliko je zaradila Iva Jović plasmanom u osminu finala US Opena: Cifra je prilično vrtoglava!

Telegraf pre 8 sati
Američka teniserka sa srpskim korenima Iva Jović posle jednog maratona ostvarila je najveći uspeh na US Openu i plasirala se u osminu finala, a sa tim i došla do novog novčanog čeka i bodovnog priliva. Naime, sa novim poenima, Iva će ostati blizu… »
Srpkinja u osmini finala US Opena: Iva Jović zaustavila najpopularniju teniserku na svetu!

Srpkinja u osmini finala US Opena: Iva Jović zaustavila najpopularniju teniserku na svetu!

Telegraf pre 8 sati
Američka teniserka srpskog porekla Iva Jović uspela je da se domogne osmine finala US Opena prvi put u svojoj karijeri savladavši posle više od tri sata igre Filipinku Aleks Ealu sa 7:5, 3:6, 7:5. Iako je igrala na domaćem terenu, Iva nije imala većinu… »

Vesti dana »