Povezane vesti

"Prodala me za lajk": Majka poznate influenserke ušla u Elitu, urnisala ćerku i rekla da traži sponzora (foto)

"Prodala me za lajk": Majka poznate influenserke ušla u Elitu, urnisala ćerku i rekla da traži sponzora (foto)

Mondo pre 9 sati
Mirjana Zuzija Kerum je nova učesnica Elite 10, ali i majka poznate hrvatske influenserke Meri Goldašić. Mirjana je na samom početku boravka u Beloj kući progovorila je o odnosu sa ćerkom. Povod za razgovor bile su ranije izjave naslednice, koja je… »
Ovo su pravila Elite! Učesnici zanemeli kada su čuli šta je Miljani dozvoljeno: "Vama je strogo zabranjeno"

Ovo su pravila Elite! Učesnici zanemeli kada su čuli šta je Miljani dozvoljeno: "Vama je strogo zabranjeno"

Telegraf pre 8 sati
U Belu kuću sinoć se uselilo 55 učesnika koji će se narednih deset meseci boriti za glavnu nagradu. Prvi dan ulaska u Elitu za sve je izgledao idilično, sve dok ubrzo nije stiglo pismo od produkcije odnosno Velikog šefa sa strogim pravilima ponašanja… »
Ovo su svi učesnici Elite 10: Hrvat koji voli muškarce i žene, robijašica i starleta koja je promenila lični opis

Ovo su svi učesnici Elite 10: Hrvat koji voli muškarce i žene, robijašica i starleta koja je promenila lični opis

Mondo pre 9 sati
Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović je sinoć sa Stanijom otvorio desetu sezonu Elite. U trku za prvo mesto koja će trajati deset meseci večeras je ušlo 55 učesnika. Tu su dobro poznata lica - Miljana Kulić, Filip Car, Nenad Aleksić Ša, Aneli Ahmić… »
Svi učesnici Elite 10: Ovo je tačan spisak imena, njih 55 se bori za prvo mesto

Svi učesnici Elite 10: Ovo je tačan spisak imena, njih 55 se bori za prvo mesto

Blic pre 10 sati
Bebi Dol se nakon dužeg vremena pojavila u javnosti i izjavila da nije tražila posebne uslove za učešće u Eliti 10. Mirjana je govorila o sukobu sa ćerkom koja je influenserka Elita 10 sinoć je počela, a od jubilarne sezone popularnog rijalitija dosta se… »
Majka poznate influenserke ušla u Elitu 10, pa progovorila o ćerki: "Prodala me je za lajk!"

Majka poznate influenserke ušla u Elitu 10, pa progovorila o ćerki: "Prodala me je za lajk!"

Telegraf pre 11 sati
Mirjana Zuza Kerum, majka poznate hrvatske influenserke Meri Goldašić, ušla je u "Elitu 10", a tom prilikom progovorila je o odnosu sa ćerkom. Meri je nedavno javno govorila da je imala loše detinjstvo, a njene reči nisu ostavile ravnodušnom majku… »
Majka poznate influenserke u eliti 10: Ćerka govorila o lošem detinjstvu, ona pobesnela: "Prodala me je za lajk"

Majka poznate influenserke u eliti 10: Ćerka govorila o lošem detinjstvu, ona pobesnela: "Prodala me je za lajk"

Blic pre 12 sati
Mirjana ističe da je ona 'anti influenserka' i ruga se savremenim trendovima na društvenim mrežama. Pevačica Bebi Dol je takođe ušla u Elitu 10, naglašavajući da joj nisu potrebni posebni uslovi, te da je zahvalna na svojoj muzičkoj karijeri. Majka… »

Vesti dana »