Povezane vesti
"Mi smo založili naše glave! Sve je na kocki! Moraćemo da..." Opšti haos posle derbija Turske - predsednik Fenera žestoko…
Kurir pre 15 minuta
Prvi veliki turski derbi ove sezone doneo je potpunu dramu na krcatom stadionu "Šukur Saradžoglu". Od samog starta se igralo uz varnice i verbalne sukobe, da bi strasti do kraja meča u potpunosti planule, iako kvalitet fudbala nijednom nije izostao. Na… »
Vlahović srušio fener, Jildirim besneo posle derbija: „Opljačkani smo, ovo je sramota za turski fudbal!“
Hot sport pre 40 minuta
Bešiktaš slavi Dušana Vlahovića i veliki trijumf u Kadikoju, dok predsednik Fenerbahčea Aziz Jildirim tvrdi da njegovom timu nisu dosuđena 2 čista penala. Dok crno-beli deo Istanbula slavi Dušana Vlahovića i veliku pobedu Bešiktaša nad Fenerbahčeom, sa… »
Oglasio se Vlahović posle pobede nad Fenerbahčeom
Euronews pre 1 sat
Dušan Vlahović imao je sjajan debi na velikom istanbulskom derbiju. Srpski napadač postigao je odlučujući pogodak u pobedi Bešiktaša nad Fenerbahčeom (2:1). On nije krio zadovoljstvo posle važne pobede. "Potvrdili smo da smo u trci za šampionsku titulu… »
"Podelio mi je asistenciju u stilu Mesija": Vlahović nahvalio saigrača, pa otkrio na šta je fokusiran!
Večernje novosti pre 2 sata
SRPSKI fudbaler Dušan Vlahović pokazao je da će biti veliko pojačanje za Bešiktaš. Nije krio oduševljenje zbog pobedonosnog gola protiv Fenerbahčea (2:1). FOTO: Seskimphoto / imago sportfotodienst / Profimedia Posebno je pohvalio saigrača Orkuna Kokčua… »
Vlahović: "Dobio sam asistenciju kao da igram sa Mesijem" VIDEO
B92 pre 3 sata
Dušan Vlahović je postao heroj Bešiktaša jer je svojim golom doneo pobedu protiv Fenerbahčea. Pohvalio je srpski napadač saradnju sa Vinčencom Italijanom, kao i asistenciju koju je dobio od Kokčua. No, nije sebe stavljao u prvi plan. "Fokusiran sam… »
Predsednik ušao u svlačionicu zbog Vlahovića: Ono što se posle desilo je odjeknulo
Nova pre 4 sati
Predsednik Fudbalskog kluba Bešiktaš, Serdal Adali, odlučio je da nagradi Dušana Vlahovića i njegove saigrače za pobedu nad Fenerbahčeom. Bešiktaš je u subotu srušio Fenerbahče u gostima rezultatom 2:1 a heroj u ovoj pobedi je Dušan Vlahović. Vlahović je… »
Ako je ovo "Vlahović" na 50 odsto, šta nas tek čeka?! Srbin rešio veliki derbi, pa šokirao priznanjem!
Kurir pre 4 sati
Dušan Vlahović je bio junak Bešiktaša u velikom istanbulskom derbiju! Srpski golgeter zatresao je mrežu Fenerbahčea u 73. minutu i doneo svom timu ogromnu pobedu od 2:1, ali je posle utakmice iznenadio sve priznanjem o svojoj trenutnoj fizičkoj spremi… »
Vlahović rešio jedan od najvećih derbija u Evropi, o njegovoj izjavi priča cela zemlja
Telegraf pre 5 sati
Srpski napadač Dušan Vlahović rešio je veliki derbi turskog šampionata i na gostovanju Fenerbahčeu postigao gol koji je postavio konačan rezultat 2:1 i doneo pobedu ekipi Bešiktaša. Četiri gola u istoj nedelji, nije loš učinak... Reprezentativac naše… »
"Tek sam na 50 do 60 odsto": Vlahović srušio Fenerbahče, pa otkrio kako se oseća
Mondo pre 5 sati
Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović je Bešiktašu doneo pobedu protiv velikog rivala - Fenerbahčea (2:1). Videli smo golove, svađe, dobru igru, a posle meča Vlahović je bio skroman i akcenat stavio na tim, a ne na individualnu igru. "Fokusiran sam samo… »
Nastavio golgetersku seriju u novom klubu: Vlahović srušio Fenerbahče (VIDEO)
Danas pre 16 sati
Fudbaleri Bešiktaša pobedili su kao gosti ekipu Fenerbahče u meču četvrtog kola turskog šampionata rezultatom 2:1 (1:1). Bešiktaš je pobedom nad velikim rivalom u istanbulskom derbiju izbio na drugo mesto na tabeli i ima bod manje u odnosu na… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 30 povezanih
Od šoka protiv Turske do borbe za medalju: Srbija danas napada bronzu protiv Poljske
Mondo pre 3 satajoš 8 povezanih
Američki izaslanici u Kijevu nakon tročasovnih razgovora sa Putinom
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 39 povezanih
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 25 povezanih
Izbori koji bi mogli da promene nemačku istoriju: Da li desnica okreće leđa Ukrajini i traži saradnju s Rusijom?
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 20 povezanih