Povezane vesti

"Mi smo založili naše glave! Sve je na kocki! Moraćemo da..." Opšti haos posle derbija Turske - predsednik Fenera žestoko…

"Mi smo založili naše glave! Sve je na kocki! Moraćemo da..." Opšti haos posle derbija Turske - predsednik Fenera žestoko…

Kurir pre 15 minuta
Prvi veliki turski derbi ove sezone doneo je potpunu dramu na krcatom stadionu "Šukur Saradžoglu". Od samog starta se igralo uz varnice i verbalne sukobe, da bi strasti do kraja meča u potpunosti planule, iako kvalitet fudbala nijednom nije izostao. Na… »
Vlahović srušio fener, Jildirim besneo posle derbija: „Opljačkani smo, ovo je sramota za turski fudbal!“

Vlahović srušio fener, Jildirim besneo posle derbija: „Opljačkani smo, ovo je sramota za turski fudbal!“

Hot sport pre 40 minuta
Bešiktaš slavi Dušana Vlahovića i veliki trijumf u Kadikoju, dok predsednik Fenerbahčea Aziz Jildirim tvrdi da njegovom timu nisu dosuđena 2 čista penala. Dok crno-beli deo Istanbula slavi Dušana Vlahovića i veliku pobedu Bešiktaša nad Fenerbahčeom, sa… »
Oglasio se Vlahović posle pobede nad Fenerbahčeom

Oglasio se Vlahović posle pobede nad Fenerbahčeom

Euronews pre 1 sat
Dušan Vlahović imao je sjajan debi na velikom istanbulskom derbiju. Srpski napadač postigao je odlučujući pogodak u pobedi Bešiktaša nad Fenerbahčeom (2:1). On nije krio zadovoljstvo posle važne pobede. "Potvrdili smo da smo u trci za šampionsku titulu… »
"Podelio mi je asistenciju u stilu Mesija": Vlahović nahvalio saigrača, pa otkrio na šta je fokusiran!

"Podelio mi je asistenciju u stilu Mesija": Vlahović nahvalio saigrača, pa otkrio na šta je fokusiran!

Večernje novosti pre 2 sata
SRPSKI fudbaler Dušan Vlahović pokazao je da će biti veliko pojačanje za Bešiktaš. Nije krio oduševljenje zbog pobedonosnog gola protiv Fenerbahčea (2:1). FOTO: Seskimphoto / imago sportfotodienst / Profimedia Posebno je pohvalio saigrača Orkuna Kokčua… »
Vlahović: "Dobio sam asistenciju kao da igram sa Mesijem" VIDEO

Vlahović: "Dobio sam asistenciju kao da igram sa Mesijem" VIDEO

B92 pre 3 sata
Dušan Vlahović je postao heroj Bešiktaša jer je svojim golom doneo pobedu protiv Fenerbahčea. Pohvalio je srpski napadač saradnju sa Vinčencom Italijanom, kao i asistenciju koju je dobio od Kokčua. No, nije sebe stavljao u prvi plan. "Fokusiran sam… »
Predsednik ušao u svlačionicu zbog Vlahovića: Ono što se posle desilo je odjeknulo

Predsednik ušao u svlačionicu zbog Vlahovića: Ono što se posle desilo je odjeknulo

Nova pre 4 sati
Predsednik Fudbalskog kluba Bešiktaš, Serdal Adali, odlučio je da nagradi Dušana Vlahovića i njegove saigrače za pobedu nad Fenerbahčeom. Bešiktaš je u subotu srušio Fenerbahče u gostima rezultatom 2:1 a heroj u ovoj pobedi je Dušan Vlahović. Vlahović je… »
Ako je ovo "Vlahović" na 50 odsto, šta nas tek čeka?! Srbin rešio veliki derbi, pa šokirao priznanjem!

Ako je ovo "Vlahović" na 50 odsto, šta nas tek čeka?! Srbin rešio veliki derbi, pa šokirao priznanjem!

Kurir pre 4 sati
Dušan Vlahović je bio junak Bešiktaša u velikom istanbulskom derbiju! Srpski golgeter zatresao je mrežu Fenerbahčea u 73. minutu i doneo svom timu ogromnu pobedu od 2:1, ali je posle utakmice iznenadio sve priznanjem o svojoj trenutnoj fizičkoj spremi… »
Vlahović rešio jedan od najvećih derbija u Evropi, o njegovoj izjavi priča cela zemlja

Vlahović rešio jedan od najvećih derbija u Evropi, o njegovoj izjavi priča cela zemlja

Telegraf pre 5 sati
Srpski napadač Dušan Vlahović rešio je veliki derbi turskog šampionata i na gostovanju Fenerbahčeu postigao gol koji je postavio konačan rezultat 2:1 i doneo pobedu ekipi Bešiktaša. Četiri gola u istoj nedelji, nije loš učinak... Reprezentativac naše… »
"Tek sam na 50 do 60 odsto": Vlahović srušio Fenerbahče, pa otkrio kako se oseća

"Tek sam na 50 do 60 odsto": Vlahović srušio Fenerbahče, pa otkrio kako se oseća

Mondo pre 5 sati
Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović je Bešiktašu doneo pobedu protiv velikog rivala - Fenerbahčea (2:1). Videli smo golove, svađe, dobru igru, a posle meča Vlahović je bio skroman i akcenat stavio na tim, a ne na individualnu igru. "Fokusiran sam samo… »
Nastavio golgetersku seriju u novom klubu: Vlahović srušio Fenerbahče (VIDEO)

Nastavio golgetersku seriju u novom klubu: Vlahović srušio Fenerbahče (VIDEO)

Danas pre 16 sati
Fudbaleri Bešiktaša pobedili su kao gosti ekipu Fenerbahče u meču četvrtog kola turskog šampionata rezultatom 2:1 (1:1). Bešiktaš je pobedom nad velikim rivalom u istanbulskom derbiju izbio na drugo mesto na tabeli i ima bod manje u odnosu na… »

Vesti dana »