Povezane vesti

"Spremna sam za proširenje porodice sa Stojketom" Kaća Živković o porodici i ulasku u rijaliti: "Imam još mnoga toga dobrog da…

"Spremna sam za proširenje porodice sa Stojketom" Kaća Živković o porodici i ulasku u rijaliti: "Imam još mnoga toga dobrog da…

Blic pre 10 sati
Govoreći o sinu Stefanu, naglašava koliko joj je majčinstvo važno. Kaća ističe koliko je izazovno balansirati između posla i želje da bude savršena majka. Pevačica Katarina Živković iza sebe ima izuzetno uspešno leto ispunjeno brojnim nastupima, ali i… »
"Spremna sam za proširenje porodice" Kaća Živković iskreno o ljubavi, majčinstvu, karijeri i planovima za budućnost

"Spremna sam za proširenje porodice" Kaća Živković iskreno o ljubavi, majčinstvu, karijeri i planovima za budućnost

Kurir pre 9 sati
Katarina Živković sinoć je imala nastup u jednom prestoničnom klubu, a mediji su se našli na istom mestu sa pevačicom kako bi prokomentarisali aktuelne teme, ali su se dotakli i privatnog i poslovnog života Živkovićeve. Za početak otkrila je da joj je… »
"Meni je Farma bila traumatična": Kaća priznala da više nikad ne bi ušla u rijaliti

"Meni je Farma bila traumatična": Kaća priznala da više nikad ne bi ušla u rijaliti

Mondo pre 10 sati
Sinoć je u Šimanovcima počela nova, deseta sezona Elite, a pre 16 godina Srbija je gledala Farmu 3, u kojoj je pobedu odnela pevačica Katarina Živković. Kaća se u međuvremenu posvetila poslu, majčinstvu, a sada je, pored planova za nove pesme, otkrila da… »

Vesti dana »