Povezane vesti
"Spremna sam za proširenje porodice sa Stojketom" Kaća Živković o porodici i ulasku u rijaliti: "Imam još mnoga toga dobrog da…
Blic pre 10 sati
Govoreći o sinu Stefanu, naglašava koliko joj je majčinstvo važno. Kaća ističe koliko je izazovno balansirati između posla i želje da bude savršena majka. Pevačica Katarina Živković iza sebe ima izuzetno uspešno leto ispunjeno brojnim nastupima, ali i… »
"Spremna sam za proširenje porodice" Kaća Živković iskreno o ljubavi, majčinstvu, karijeri i planovima za budućnost
Kurir pre 9 sati
Katarina Živković sinoć je imala nastup u jednom prestoničnom klubu, a mediji su se našli na istom mestu sa pevačicom kako bi prokomentarisali aktuelne teme, ali su se dotakli i privatnog i poslovnog života Živkovićeve. Za početak otkrila je da joj je… »
"Meni je Farma bila traumatična": Kaća priznala da više nikad ne bi ušla u rijaliti
Mondo pre 10 sati
Sinoć je u Šimanovcima počela nova, deseta sezona Elite, a pre 16 godina Srbija je gledala Farmu 3, u kojoj je pobedu odnela pevačica Katarina Živković. Kaća se u međuvremenu posvetila poslu, majčinstvu, a sada je, pored planova za nove pesme, otkrila da… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 38 povezanih
(Foto) Teška nesreća kod Čačka, osoba leži bez svesti? Hitna na licu mesta, obustavljen saobraćaj
Blic pre 31 minutajoš 31 povezana
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini Kušner u Kijevu: Tramp je odlučan da vidi kraj rata Rusije i Ukrajine
Euronews pre 26 minutajoš 73 povezane