Povezane vesti
18 meseci „Ćacilenda“: Pionirski park i dalje ograđen i nedostupan građanima
In medija pre 9 sati
Šatorsko naselje, postavljeno 6. marta 2025. godine ispred zgrade Predsedništva Srbije u Pionirskom parku, nalazi se na tom mestu i danas, godinu i po dana kasnije, a sam park i dalje je ograđen metalnim ogradama i nedostupan za građane. Pionirski park… »
Godinu i po dana šatorskog naselja u Pionirskom parku
Beta pre 11 sati
Šatorsko naselje, postavljeno 6. marta 2025. godine ispred zgrade Predsedništva Srbije u Pionirskom parku, nalazi se na tom mestu i danas, godinu i po dana kasnije, a sam park i dalje je ograđen metalnim ogradama i nedostupan za građane. Pionirski park… »
Serbian News Media pre 11 sati
Godinu i po dana Ćacilenda u centru Beograda
Vranje news pre 10 sati
Vranje - Šatorsko naselje, poznatije kao "Ćacilend", postavljeno 6. marta 2025. godine ispred zgrade Predsedništva Srbije u Pionirskom parku, nalazi se na tom mestu i danas, godinu i po dana kasnije, a sam park i dalje je ograđen metalnim ogradama i… »
Radio sto plus pre 10 sati
Pionirski park, nekadašnja Dvorska bašta, zaštićen je kao spomenik prirode i čini zaštićenu okolinu nepokretnih kulturnih dobara – zgrade Starog dvora, odnosno današnje Skupštine grada Beograda, i Novog dvora – danas sedišta predsednika Srbije. Prema… »
Pravo u centar pre 11 sati
Pionirski park, nekadašnja Dvorska bašta, zaštićen je kao spomenik prirode i čini zaštićenu okolinu nepokretnih kulturnih dobara – zgrade Starog dvora, odnosno današnje Skupštine grada Beograda, i Novog dvora – danas sedišta predsednika Srbije. Prema… »
Godinu i po dana Ćacilenda u Pionirskom parku u centru Beograda
N1 Info pre 13 sati
Godinu i po dana Ćacilenda: Kako je zaštićeni spomenik prirode pretvoren u kamp pristalica vlasti
Radio 021 pre 13 sati
Šatorsko naselje, postavljeno 6. marta 2025. godine ispred zgrade Predsedništva Srbije u Pionirskom parku, nalazi se na tom mestu i danas, godinu i po dana kasnije, a sam park i dalje je ograđen i nedostupan za građane. Pionirski park, nekadašnja Dvorska… »
Godinu i po dana Ćacilenda
Nova pre 13 sati
Danas pre 13 sati
Vesti dana »
Srpkinja u idealnom timu šampionata, stigla nagrada za sjajno izdanje na Evropskom prvenstvu
Nova pre 25 minutajoš 88 povezanih
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 3 satajoš 39 povezanih
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 1 satjoš 42 povezane
Fudbaleri Crvene zvezde posle preokreta pobedili Partizan u 180. večitom derbiju
Radio sto plus pre 25 minutajoš 50 povezanih