Povezane vesti

"On je izabrao, njemu sam najbolja" Breninu snajku urnisali na mrežama zbog izgleda, ona im zapušila usta

"On je izabrao, njemu sam najbolja" Breninu snajku urnisali na mrežama zbog izgleda, ona im zapušila usta

Telegraf pre 11 sati
Aleksandra Gašić, nova devojka Viktora Živojinovića, pojavila se nedavno na porodičnom okupljanju. Njeno pojavljivanje sa Viktorom izazvalo je burne reakcije na društvenim mrežama. Kako su mnogi komentarisali njen fizički izgled ona je sada odlučila da… »
"On je izabrao i njemu sam najbolja": Bura na mrežama zbog nove devojke Viktora Živojinovića, svima zapušila usta

"On je izabrao i njemu sam najbolja": Bura na mrežama zbog nove devojke Viktora Živojinovića, svima zapušila usta

Mondo pre 13 sati
Aleksandra Gašić, nova devojka Viktora Živojinovića, pojavila se nedavno na porodičnom okupljanju, a njena pojava je pokrenula lavinu reakcija na društvenim mrežama. Ona je sada zapušila usta svima koji su komentarisali njen fizički izgled. Nakon što je… »
"On je izabrao, njemu sam najbolja" Brenina snajka zapušila usta hejterima! Pojavila se sa Viktorom u javnosti, pa zagrmela na…

"On je izabrao, njemu sam najbolja" Brenina snajka zapušila usta hejterima! Pojavila se sa Viktorom u javnosti, pa zagrmela na…

Blic pre 14 sati
Njena pojava je izazvala komentare hejtera koji su upoređivali njen fizički izgled sa fotografijama sa društvenih mreža. Aleksandra je odgovorila na kritike rekavši da je bitno da je svom dečku najbolja i da je zadovoljna sobom. Aleksandra Gašić, nova… »
Nova snajka Lepe Brene na meti hejtera: Vređaju je po mrežama, ona se oglasila pa spomenula Viktora: On je izabrao!

Nova snajka Lepe Brene na meti hejtera: Vređaju je po mrežama, ona se oglasila pa spomenula Viktora: On je izabrao!

Kurir pre 14 sati
Viktor Živojinović ovog leta postao je tema medija s obzirom da je uplovio u novu ljubavnu romansu. Viktor je već nekoliko meseci u vezi sa lepom Aleksandrom Gašić, a svoju ljubav otkrili su letos, romantičnim fotografijama sa jahte. Međutim, Aleksandra… »

Vesti dana »