Povezane vesti
"Komunisti su nam promenili ime": Srpska pevačica do 17. godine mislila da je Makedonka, streljali joj pradedu
Mondo pre 11 sati
Pevačica Tea Stoševska, koju je domaća publika upoznala kroz muzičko takmičenje "Zvezde Granda", podelila je sa svojevremeno porodičnu priču o poreklu. Ona je tada otkrila kako je, zbog specifičnog prezimena sa završetkom na "-ski" i stalnih pitanja… »
"Mislila sam da sam Makedonka, a onda saznajem da su komunisti promenili prezime mojoj porodici": Naša pevačica dve decenije…
Blic pre 12 sati
Godinama je verovala da je Makedonka, dok joj deda nije otkrio da su zapravo Srbi i da je prezime promenjeno u vreme komunizma. Dedin identitet je bio promenjen silom, što je kasnije uspeo da ispravi i vrati izvorno prezime Stošić. Pevačica Tea… »
„Do 19. godine sam mislila da sam Makedonka, a onda saznajem da su komunisti promenili prezime mojoj porodici“: Naša pevačica…
Nova pre 13 sati
Tea Stoševska postala je poznata javnosti kada se takmičila u "Zvezdama Granda". Pevačica je jednom prilikom odlučila da ispriča sve o misteriji njenog prezimena koju je razotkrila kada se obratila svom dedi. „Da li si ti Makedonka? Kad si došla u… »
Vesti dana »
Heni Kurtagić bronza sa Srbijom i titula najbolje blokerke EP
RTV Novi Pazar pre 19 minutajoš 88 povezanih
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 3 satajoš 39 povezanih
Panika u Nemačkoj! AfD ispisao istoriju, Merc doživeo brutalan pad: "On ima ozbiljan problem"
Blic pre 15 minutajoš 63 povezane
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 1 satjoš 42 povezane