Povezane vesti
Zašto me priroda smiruje
BBC News pre 24 dana
Boravak u prirodi donosi brojne koristi – od smanjenja anksioznosti do snižavanja krvnog pritiska. Ipak, nova istraživanja sugerišu da ne reaguju svi ljudi na prirodno okruženje na isti način. Koliko često izlazite napolje i prepuštate se prirodi… »
Zašto me priroda smiruje
Radio 021 pre 24 dana
Boravak u prirodi donosi brojne koristi – od smanjenja anksioznosti do snižavanja krvnog pritiska. Ipak, nova istraživanja sugerišu da ne reaguju svi ljudi na prirodno okruženje na isti način. Tim Robberts/Lajst/ FG Trade/Ian.CuiYi via Getty Images… »
Zašto me priroda smiruje
Južne vesti pre 24 dana
Tim Robberts/Lajst/ FG Trade/Ian.CuiYi via Getty Images Koliko često izlazite napolje i prepuštate se prirodi? Istraživanja pokazuju da povezivanje sa prirodnim okruženjem može da vam donese svakakve koristi, od smanjenja anksioznosti i depresije do… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 1. oktobar 2026: Pretežno sunčano i toplo
Serbian News Media pre 9 satijoš 38 povezanih
Pretučen posmatrač Agencije za sprečavanje korupcije dok je službeno fotografisao štand SNS-a u Beogradu
Glas Zaječara pre 3 satajoš 6 povezanih
Kreni-Promeni: Tužilaštvu rok od 48 sati da reaguje u slučaju napada na Tatjanu Mićić
Nova pre 5 satijoš 31 povezana
Flajdubai obustavlja sve letove ka Izraelu do okončanja istrage o pokušaju kopilota da obori avion
Insajder pre 57 minutajoš 106 povezanih