Povezane vesti

"Majka je 15 godina krila da sam njena ćerka" Bebi Dol ušla u Elitu, ovo je istina o njenom bolnom detinjstvu

"Majka je 15 godina krila da sam njena ćerka" Bebi Dol ušla u Elitu, ovo je istina o njenom bolnom detinjstvu

Telegraf pre 11 sati
Ikona pop scene osamdesetih godina, Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, nakon duge medijske pauze ušla je u jubilarnu sezonu rijalitija. A o svojoj životnoj priči nedavno je otvoreno govorila. Pred kamerama je otkrila bolne detalje o vaspitanju… »
"Majka je 15 godina krila da sam njena ćerka" Bebi Dol ušla u "Elitu 10", a ovo je istina o njenom bolnom detinjstvu: "Upadala…

"Majka je 15 godina krila da sam njena ćerka" Bebi Dol ušla u "Elitu 10", a ovo je istina o njenom bolnom detinjstvu: "Upadala…

Blic pre 12 sati
Bebi Dol, ikona pop scene osamdesetih, posle duge medijske pauze ulazi u novu sezonu rijalitija 'Elita 10'. Njena majka, zaposlena na televiziji, godinama je skrivala njihovu srodničku vezu, pa je Bebi Dol karijeru gradila bez ikakvih povlastica. Ikona… »
"Mama je krila da sam njena ćerka, upadala sam u očaj" Bebi Dol o svom odrastanju i teškom periodu: Nisam imala vremena da…

"Mama je krila da sam njena ćerka, upadala sam u očaj" Bebi Dol o svom odrastanju i teškom periodu: Nisam imala vremena da…

Kurir pre 15 sati
Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol učesnik je jubilarne sezone rijalitija Elita. Bebi Dol je nedavno posle duže medijske pauze govorila je o detinjstvu i kroz suze premijerno otkrila sve o odrastanju uz oca i majku. - Nisam dostupna ni sebi i mala sam… »

Vesti dana »