Povezane vesti
Predsednik Srbije o situaciji u Jovinoj gimnaziji i cepanju svezaka sa natpisima Expo: "Deca se loše vaspitavaju"
Newsmax Balkans pre 22 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je bio mnogo tužan kada je video da deca na snimcima na društvenim mrežama uništavaju sveske koje su dobili od kompanije EXPO i da to pokazuje kako se deca loše vaspitavaju. "Malo šta me je u poslednje… »
Predsednik Srbije o situaciji u Jovinoj gimnaziji i cepanju svesaka sa natpisima Expo: "Deca se loše vaspitavaju"
Newsmax Balkans pre 23 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je bio mnogo tužan kada je video da deca na snimcima na društvenim mrežama uništavaju sveske koje su dobili od kompanije EXPO i da to pokazuje kako se deca loše vaspitavaju. "Malo šta me je u poslednje… »
Predsednik Srbije u situaciji u Jovinoj gimnaziji i cepanju svesaka sa natpisima Ekspo: Deca se loše vaspitavaju
Newsmax Balkans pre 24 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je bio mnogo tužan kada je video da deca na snimcima na društvenim mrežama uništavaju sveske koje su dobili od Ekspa i da to pokazuje kako se deca loše vaspitavaju.ys. "Malo šta me je u poslednje vreme… »
"Vreme da stavimo prst na čelo i da dobro razmislimo!" Vučić prokomentarisao cepanje svezaka sa logoom ekspo i situaciju u…
Blic pre 1 dan
Naglasio je da to nije političko pitanje, već problem za sve roditelje Vučić je istakao potrebu da se razmisli kakvu decu društvo želi da odgaja "Malo šta me je u poslednje vreme rastužilo. Uništavaš torbu, kesu, svesku, olovku, zato što na tome piše… »
Vesti dana »
Zanimljiv tajming: Macut danas predlaže raspuštanje Skupštine, pišu provladini mediji
Vreme pre 42 minutajoš 25 povezanih
Za samo nekoliko sati 222.000 prijava! "Blic Biznis" saznaje: 346.000 ljudi je jutros proverilo da li ima pravo na pomoć od 6.000 dinara (video)
Blic pre 8 minutajoš 77 povezanih
Hitno upozorenje MUP-a posle četiri smrti u samo tri sata: Poštujte saobraćajme propise
NIN pre 18 minutajoš 24 povezane