Povezane vesti

Roditelji učenika Jovine odgovorili Vučiću: Da li smo mi krivi što je 54 profesora zamenjeno

Roditelji učenika Jovine odgovorili Vučiću: Da li smo mi krivi što je 54 profesora zamenjeno

Beta pre 9 sati
Roditelji učenika novosadske Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" (Jovine gimnazije) pitali su danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da li su oni razlog zbog kojeg je direktor te škole Radivoje P. Stojković za nešto više od godinu dana drugim… »

Serbian News Media pre 9 sati
Roditelji učenika novosadske Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ (Jovine gimnazije) pitali su danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da li su oni razlog zbog kojeg je direktor te škole Radivoje P. Stojković za nešto više od godinu dana drugim… »

Nedeljnik pre 10 sati
Roditelji učenika novosadske Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ (Jovine gimnazije) pitali su danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da li su oni razlog zbog kojeg je direktor te škole Radivoje P. Stojković za nešto više od godinu dana drugim… »

Pravo u centar pre 9 sati

Radio sto plus pre 9 sati
“Ovo je pokazala analiza koju su roditelji učenika Jovine gimnazije uradili upoređujući nastavni kadar koji je radio do septembra 2025. godine i onaj koji danas radi u ovoj školi. Za ogromnu većinu profesora i saradnika roditelji su dobili potvrdu da su… »
Ko stoji iza direktora Jovine gimnazije i zašto su đaci i roditelji tražili pomoć od patrijarha SPC?

Ko stoji iza direktora Jovine gimnazije i zašto su đaci i roditelji tražili pomoć od patrijarha SPC?

Danas pre 10 sati
Protest ispred škole, đaci koji upadaju u kancelariju direktora i zvižducima traže njegovu ostavku, a potom stoje okrenutih leđa dok direktor prolazi hodnikom uz pratnju policije, scene su koje smo prethodnih dana videli u novosadskoj Gimnaziji “Jovan… »
Roditelji „Jovine“ gimnazije: Za malo više od godinu zamenjena 54 predavača

Roditelji „Jovine“ gimnazije: Za malo više od godinu zamenjena 54 predavača

Vreme pre 11 sati
Među profesorima koji više nisu u školi pojedini su prethodno više od 15 godina radili na određeno vreme, dok su neki stručni saradnici duže od dve decenije predavali stručne predmete u specijalizovanim odeljenjima. Roditelji učenika Gimnazije „Jovan… »
Zamenjena 54 profesora u Jovinoj gimnaziji

Zamenjena 54 profesora u Jovinoj gimnaziji

Nova pre 12 sati
Direktor Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" u Novom Sadu Radivoje P. Stojković je za nešto više od godinu dana drugim predavačima zamenio najmanje 54 profesora i stručna saradnika sa novosadskog univerziteta, saopštili su danas roditelji učenika te škole… »
Roditelji odgovorili Vučiću: Najmanje 54 profesora u Jovinoj zamenjena, da li smo i za to krivi?

Roditelji odgovorili Vučiću: Najmanje 54 profesora u Jovinoj zamenjena, da li smo i za to krivi?

Moj Novi Sad pre 12 sati
Roditelji učenika Jovine gomnazije reagovali su na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da su za stanje u toj novosadskoj školi krivi roditelji, a ne direktor Radivoje Stojković. Oni su istakli da je najmanje 54 profesora Jovine gimnazije i… »
Roditelji Jovinih đaka odgovorili Vučiću: Bez posla ostala 54 profesora, da li smo i za to krivi mi?

Roditelji Jovinih đaka odgovorili Vučiću: Bez posla ostala 54 profesora, da li smo i za to krivi mi?

N1 Info pre 12 sati
Najmanje 54 profesora Jovine gimnazije i stručnih saradnika sa Univerziteta u Novom Sadu direktor Radivoje P. Stojković je zamenio drugim predavačima za nešto više od godinu dana, saopštila je neformalna grupa "Roditelji Jovnih đaka" reagujući na izjavu… »
Roditelji Jovinih đaka odgovorili Vučiću: Smenjena 54 profesora, da li smo i za to krivi?

Roditelji Jovinih đaka odgovorili Vučiću: Smenjena 54 profesora, da li smo i za to krivi?

Radio 021 pre 12 sati
Najmanje 54 profesora Jovine gimnazije i stručnih saradnika sa Univerziteta u Novom Sadu direktor Radivoje P. Stojković je zamenio drugim predavačima za nešto više od godinu dana, kažu roditelji Jovinih đaka. Kako navode, to je pokazala analiza koju su… »

Vesti dana »