Povezane vesti
Ako su trofeji faktor, on je favorit za "Zlatnu loptu": "Bila bi mi čast"
B92 pre 1 dan
Fudbaler Pari Sen Žermena i reprezentativac Španije Fabijan Ruis izjavio je da bi mu bila čast da osvoji "Zlatnu loptu", koja se dodeljuje najboljem igraču sveta, prenose danas francuski mediji. Ruis (30) je sa Pari Sen Žermenom prošle sezone odbranio… »
Fabijan Ruiz: "Bila bi mi čast da osvojim "Zlatnu loptu""
Dnevnik pre 7 sati
Fudbaler Pari Sen Žermena i reprezentativac Španije Fabijan Ruiz izjavio je da bi mu bila čast da osvoji "Zlatnu loptu", koja se dodeljuje najboljem igraču sveta, prenose danas francuski mediji. Ruiz (30) je sa Pari Sen Žermenom prošle sezone odbranio… »
Ruiz: Bila bi mi čast da osvojim „Zlatnu loptu”
Politika pre 10 sati
Španski reprezentativac iza sebe ima sezonu sa osvojenom Ligom šampiona, evropskim Superkupom i svetskom titulom. Fudbaler Pari Sen Žermena i reprezentativac Španije Fabijan Ruiz izjavio je da bi mu bila čast da osvoji „Zlatnu loptu”, koja se dodeljuje… »
Da li je zaslužio ovo priznanje? Fabijan Ruiz veruje da može da osvoji Zlatnu loptu
Večernje novosti pre 10 sati
FUDBALER Pari Sen Žermena i reprezentativac Španije Fabijan Ruiz izjavio je da bi mu bila čast da osvoji "Zlatnu loptu", koja se dodeljuje najboljem igraču sveta, prenose ove nedelje francuski mediji. FOTO: Tanjug/AP/Aurelien Morissard Ovaj 30-godišnjak… »
Vesti dana »
Turska ponovo vlada Evropom: Italija pala posle neverovatne drame u Istanbulu!
Hot sport pre 2 satajoš 105 povezanih
Stiže sekundarni ciklon i donosi potpuni haos! Čubrilo najavio buran kraj leta: Prvo ćemo goreti na +38, a onda kreće strmoglavi pad za više od 20 stepen i ogromna količina kiše!
Blic pre 6 satijoš 39 povezanih
Esktremno desničarska AfD ostvarila pobedu na izborima u Saksoniji-Anhaltu
Nedeljnik pre 1 danjoš 73 povezane
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 5 satijoš 42 povezane
Saša Ilić o suđenju na derbiju: "Ovo što sam doživeo Zvezdi ne treba, veliki je klub"
Mondo pre 2 satajoš 68 povezanih