Povezane vesti

Velike izmene u Pinkovim zvezdama: Otkriveno ko je u žiriju, produkcija ih razdvojila, Desingerica sve priznao

Velike izmene u Pinkovim zvezdama: Otkriveno ko je u žiriju, produkcija ih razdvojila, Desingerica sve priznao

Mondo pre 8 sati
Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, sleteo je danas na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", gde je progovorio o povratku na TV ekrane, predstojećem snimanju muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", svojim uslovima za učešće, kao i o novoj sezoni… »
Velike izmene u Pinkovim zvezdama: Otkriveno ko je u žiriju - produkcija ih razdvojila! Desingerica priznao...

Velike izmene u Pinkovim zvezdama: Otkriveno ko je u žiriju - produkcija ih razdvojila! Desingerica priznao...

Telegraf pre 9 sati
Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingericu, uhvatili smo danas na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“, gde progovorio o povratku na TV ekrane, predstojećem snimanju muzičkog takmičenja „Pinkove zvezde“, svojim uslovima za učešće, kao i o novoj sezoni… »
"Sve se menja, bićemo u odvojenim zgradama" Desingerica o Pinkovim Zvezdama, uslovima i Eliti 10 - Otkrio šta je rekao Željku…

"Sve se menja, bićemo u odvojenim zgradama" Desingerica o Pinkovim Zvezdama, uslovima i Eliti 10 - Otkrio šta je rekao Željku…

Blic pre 11 sati
Priznaje da nije u potpunosti spreman jer dolazi direktno sa nastupa i još se nije odmorio. Ove sezone Pinkove zvezde donose promene u studiju, uključujući nove ekrane i drugačiji raspored sedenja. Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingericu, uhvatili… »
"Menja se sve, bićemo odvojeni" Desingerica o novoj sezoni "PZ", ali i "Eliti 10": Pitao sam Željka gde nalazi one ljude, ono…

"Menja se sve, bićemo odvojeni" Desingerica o novoj sezoni "PZ", ali i "Eliti 10": Pitao sam Željka gde nalazi one ljude, ono…

Kurir pre 10 sati
Dragomir Despić Desingerica sleteo je na aerodrom u Beogradu, a tamo su ga sačekali novinari. I ako umoran, ipak je stao i razgovrao sa okupljenima. - Nisam spreman za nastavak snimanja Pinkovih Zvezda, ali biću, napraviću nešto. Ne znam šta da očekujem… »

Vesti dana »