Povezane vesti

Zdravko Ponoš: Vučićeva ponuda je – može i gore, od mene zavisi

Zdravko Ponoš: Vučićeva ponuda je – može i gore, od mene zavisi

Glas Šumadije pre 1 sat
General Zdravko Ponoš, predsednik Srbija centra (SRCE), izjavio je da Vučić nije u stanju da ponudi bilo šta dobro ni građanima Srbije, ni Evropi i da sada „igra“ na pretnje. Naglasio je, na mreži X, da građanima Srbije pretnjama uteruje strah od… »
Ponoš (SRCE): Vučić se nudi kao spasioc od neizvesnosti koju je sam stvorio

Nedeljnik pre 2 sata
Predsednik stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš ocenio je danas da predsednik Aleksandar Vučić „pretnjama uteruje strah od neizvesne budućnosti koju je sam stvorio“, a da sebe nudi kao spasioca u takvoj budućnosti. Ponoš je u objavi na društvenoj… »

Beta pre 2 sata
Predsednik stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš ocenio je danas da predsednik Aleksandar Vučić "pretnjama uteruje strah od neizvesne budućnosti koju je sam stvorio", a da sebe nudi kao spasioca u takvoj budućnosti. Ponoš je u objavi na društvenoj… »

Serbian News Media pre 2 sata
Predsednik stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš ocenio je danas da predsednik Aleksandar Vučić „pretnjama uteruje strah od neizvesne budućnosti koju je sam stvorio“, a da sebe nudi kao spasioca u takvoj budućnosti. Ponoš je u objavi na društvenoj… »
Ponoš: Vučić koristi pretnje kao političko sredstvo

Ponoš: Vučić koristi pretnje kao političko sredstvo

Serbian News Media pre 3 sata
Zdravko Ponoš, predsednik Srbija centra (SRCE), ocenio je na mreži X da Vučić nema šta da ponudi ni građanima Srbije ni Evropi i da se oslanja na pretnje. Ponoš je naveo da Vučić tako zastrašuje građane pričom o neizvesnoj budućnosti i pred međunarodnom… »

Radio sto plus pre 2 sata
Ponoš je u objavi na društvenoj mreži “Iks” naveo da Vučić nije u stanju da ponudi “bilo šta dobro ni građanima Srbije, ni Evropi” i da zbog toga sada “igra na pretnje”. “Spoljnom svetu brigu uteruje pretnjom destabilizacije regiona. Sebe nudi kao nekoga… »

Pravo u centar pre 2 sata

Vesti dana »