Povezane vesti

Pokret Branimira Nestorovića odlučio sa kim ide na izbore

NIN pre 21 dana
Pokret "Mi snaga naroda" Branimira Nestorovića danas je saopštio da je doneo odluku o formiranju izborne koalicije sa Narodnom strankom. - Koalicija će nastupiti na osnovu zajedničke političke platforme koja će biti jasno i nedvosmisleno suverenistička… »

Blic pre 21 dana
Koalicija će se zasnivati na zajedničkoj suverenističkoj, evroskeptičnoj, integralističkoj i demokratskoj platformi Obe organizacije će poštovati svoje političke posebnosti unutar koalicije Pokret "Mi snaga naroda" Branimira Nestorovića danas je saopštio… »
Pokret Mi snaga naroda doneo odluku o formiranju izborne koalicije sa Narodnom strankom

Pokret Mi snaga naroda doneo odluku o formiranju izborne koalicije sa Narodnom strankom

Serbian News Media pre 21 dana
Pokret „ Mi snaga naroda“ saopštio je danas da je doneo odluku o formiranju izborne koalicije sa Narodnom strankom. „Koalicija će nastupiti na osnovu zajedničke političke platforme koja će biti jasno i nedvosmisleno suverenistička, evroskeptična… »

Danas pre 21 dana
Pokret „Mi snaga naroda“ saopštio je danas da je doneo odluku o formiranju izborne koalicije sa Narodnom strankom. „Koalicija će nastupiti na osnovu zajedničke političke platforme koja će biti jasno i nedvosmisleno suverenistička, evroskeptična… »

Nova pre 21 dana
Pokret „Mi snaga naroda“ saopštio je danas da je doneo odluku o formiranju izborne koalicije sa Narodnom strankom. „Koalicija će nastupiti na osnovu zajedničke političke platforme koja će biti jasno i nedvosmisleno suverenistička, evroskeptična… »
Pokret Mi snaga naroda i Narodna stranka formiraju koaliciju

Pokret Mi snaga naroda i Narodna stranka formiraju koaliciju

Serbian News Media pre 21 dana
Pokret Mi snaga naroda prof. dr Branimira Nestorovića doneo je odluku o formiranju izborne koalicije sa Narodnom strankom. U saopštenju navode da će koalicija nastupiti na osnovu zajedničke platforme i da će političku borbu voditi bez stigmatizacije i… »

Vesti dana »