Povezane vesti
Pokret Branimira Nestorovića odlučio sa kim ide na izbore
NIN pre 2 sata
Pokret "Mi snaga naroda" Branimira Nestorovića danas je saopštio da je doneo odluku o formiranju izborne koalicije sa Narodnom strankom. - Koalicija će nastupiti na osnovu zajedničke političke platforme koja će biti jasno i nedvosmisleno suverenistička… »
Pokret Branimira Nestorovića odlučio sa kim ide na izbore
Blic pre 4 sati
Koalicija će se zasnivati na zajedničkoj suverenističkoj, evroskeptičnoj, integralističkoj i demokratskoj platformi Obe organizacije će poštovati svoje političke posebnosti unutar koalicije Pokret "Mi snaga naroda" Branimira Nestorovića danas je saopštio… »
Pokret Mi snaga naroda doneo odluku o formiranju izborne koalicije sa Narodnom strankom
Serbian News Media pre 4 sati
Pokret „ Mi snaga naroda“ saopštio je danas da je doneo odluku o formiranju izborne koalicije sa Narodnom strankom. „Koalicija će nastupiti na osnovu zajedničke političke platforme koja će biti jasno i nedvosmisleno suverenistička, evroskeptična… »
Pokret Mi snaga naroda doneo odluku o formiranju izborne koalicije sa Narodnom strankom
Danas pre 5 sati
Pokret „Mi snaga naroda“ saopštio je danas da je doneo odluku o formiranju izborne koalicije sa Narodnom strankom. „Koalicija će nastupiti na osnovu zajedničke političke platforme koja će biti jasno i nedvosmisleno suverenistička, evroskeptična… »
Nova pre 5 sati
Pokret „Mi snaga naroda“ saopštio je danas da je doneo odluku o formiranju izborne koalicije sa Narodnom strankom. „Koalicija će nastupiti na osnovu zajedničke političke platforme koja će biti jasno i nedvosmisleno suverenistička, evroskeptična… »
Pokret Mi snaga naroda i Narodna stranka formiraju koaliciju
Serbian News Media pre 5 sati
Pokret Mi snaga naroda prof. dr Branimira Nestorovića doneo je odluku o formiranju izborne koalicije sa Narodnom strankom. U saopštenju navode da će koalicija nastupiti na osnovu zajedničke platforme i da će političku borbu voditi bez stigmatizacije i… »
Vesti dana »
Državni zvaničnici na (ne)državnoj sahrani Ratka Mladića, osuđenog za ratne zločine
Insajder pre 49 minutajoš 31 povezana
Pokret Mi snaga naroda kritikuje najavu sednice Vlade posle sahrane Mladića
Serbian News Media pre 30 minutajoš 35 povezanih
Za naknadu od 6.000 dinara do 12 sati prijavilo se oko 361.000 građana, isplata od 22. septembra
RTV pre 1 satjoš 87 povezanih
Hitno upozorenje MUP-a posle četiri smrti u samo tri sata: Poštujte saobraćajne propise
NIN pre 1 satjoš 32 povezane