Povezane vesti

"Oni ne mogu da igraju kod mene!" Radoš Bajić njima nikada ne daje uloge: Ima strogo pravilo, a glumca uslovio

"Oni ne mogu da igraju kod mene!" Radoš Bajić njima nikada ne daje uloge: Ima strogo pravilo, a glumca uslovio

Telegraf pre 10 sati
Reditelj, scenarista i glumac, Radoš Bajić, uspeo je da u seriji "Selo gori, a baba se češlja" okupi neka od najvećih imena našeg glumišta. On je nakon toga predstavio i film "Heroji Halijarda", a otkrio je da glumce za velike projekte uvek bira po istom… »
"To glumci kod mene ne mogu da igraju" Radoš Bajić njima nikada ne daje uloge: Jednog kolegu je teško uslovio

"To glumci kod mene ne mogu da igraju" Radoš Bajić njima nikada ne daje uloge: Jednog kolegu je teško uslovio

Kurir pre 12 sati
Reditelj, scenarista i glumac Radoš Bajić tokom bogate karijere okupio je brojne velikane domaćeg glumišta. Poseban uspeh ostvario je serijom „ Selo gori, a baba se češlja“, dok je publici kasnije predstavio i film „ Heroji Halijarda“. Prilikom izbora… »
Radoš Bajić doživeo peh na snimanju: Ova scena je trebalo da bude izbrisana iz serije "Selo gori, a baba se češlja" - dugo…

Radoš Bajić doživeo peh na snimanju: Ova scena je trebalo da bude izbrisana iz serije "Selo gori, a baba se češlja" - dugo…

Blic pre 14 sati
Tokom snimanja serije, set je često posećivala publika, a domaćini kuće pružili su veliku podršku ekipi. Bajić ističe da u njegovim projektima ne angažuje ljude zavisne od alkohola i da je odgovornost osnovni kriterijum za glumce. Radoš Bajić nedavno je… »

Vesti dana »