Povezane vesti
"Za nekoliko godina neće znati ko sam": NBA legenda priznala što mnogi ne smeju
Mondo pre 11 sati
Slavni košarkaš Derik Rouz ne polaže baš mnogo nade u navijače, ali i u svoju karijeru u kojoj je bio i MVP NBA lige. Zapravo, nekad prvi pik na NBA draftu veruje da ga za nekoliko godina više neće pamtiti. "Suva istina je da me za nekoliko godina… »
Derik Rouz: "Možda me se jednog dana niko neće sećati"
B92 pre 20 sati
Derik Rouz veruje da jednog dana mnogi navijači više neće pamtiti njegovu karijeru i nasleđe u NBA ligi, pre svega zbog toga kako se njegova karijera razvijala. Bivši NBA as je u razgovoru za "Sports Illustrated" iskreno govorio o tome kako bi voleo da… »
Rouž progovorio o nasleđu i šokirao iskrenošću: „Ljudi me verovatno neće pamtiti!“
Hot sport pre 21 sat
Najmlađi MVP u istoriji NBA lige smatra da će nove generacije vremenom zaboraviti i njegovu priču, baš kao što mnogi danas ne poznaju ni Vilta Čemberlena i Bila Rasela. Derik Rouz nikada nije imao običnu košarkašku priču, a ni način na koji danas govori… »
Vesti dana »
RHMZ izdao upozorenje: Sutra vrelih 36 stepeni, a onda Srbiju očekuje nagli preokret
Telegraf pre 2 satajoš 9 povezanih
Stupile na snagu carine koje Kanada uvela Sjedinjenim Američkim Državama
Insajder pre 19 minutajoš 5 povezanih
Nova eskalacija na Bliskom istoku: Huti napali Saudijsku Arabiju, 73 povređenih
Večernje novosti pre 39 minutajoš 7 povezanih
Arhiv javnih skupova objavio koliko je ljudi prisustvovalo sahrani Ratka Mladića
N1 Info pre 14 minutajoš 2 povezane