Povezane vesti

"Zbog podrške Palestini ostajem bez uloga": Slavna oskarovka se godinama bori sa problemima zbog svojih političkih stavova

"Zbog podrške Palestini ostajem bez uloga": Slavna oskarovka se godinama bori sa problemima zbog svojih političkih stavova

Nova pre 8 sati
Jedna od najpoznatijih holivudskih glumica Suzan Sarandon izjavila je na Venecijanskom filmskom festivalu da i dalje teško dolazi do uloga zbog otvorene podrške Palestini. Ipak, posledice koje danas oseća nisu prvi put da je zbog političkih i društvenih… »
Susan Sarandon tvrdi da i dalje gubi uloge zbog podrške Palestini

Susan Sarandon tvrdi da i dalje gubi uloge zbog podrške Palestini

IndeksOnline pre 13 sati
Američka glumica i oskarovka Susan Sarandon izjavila je da i dalje oseća posledice svog javnog zalaganja za Palestince i protivljenja ratu u Gazi, navodeći da su joj zbog takvih stavova oduzimane pojedine glumačke uloge. Sarandon je rekla da postoje… »
Suzan Sarandon: I dalje gubim uloge zbog otvorene podrške Palestincima

Suzan Sarandon: I dalje gubim uloge zbog otvorene podrške Palestincima

N1 Info pre 18 sati
Oskarovka Suzan Sarandon kazala je da i dalje gubi uloge zbog otvorene podrške Palestincima, uprkos onome što je opisala kao širu promenu u javnom mnjenju protiv američke podrške Izraelu. Govoreći na Venecijanskom filmskom festivalu, gde promoviše svoj… »
Suzan Sarandon: Filmska industrija me je odbacila zbog podrške Palestini, još uvek mi ne daju uloge

Suzan Sarandon: Filmska industrija me je odbacila zbog podrške Palestini, još uvek mi ne daju uloge

Danas pre 17 sati
Popularna američka glumica i aktivistkinja Suzan Sarandon u nedelju je novinarima na Filmskom festivalu u Veneciji kazala kako mnogi još uvek ne žele da je angažuju zbog njene otvorene podrške Palestini. Bio je to njen odgovor na novinarsko pitanje… »
Suzan Sarandon: I dalje gubim uloge zbog podrške Palestincima

Suzan Sarandon: I dalje gubim uloge zbog podrške Palestincima

Euronews pre 19 sati
Američka glumica i dobitnica Oskara Suzan Sarandon izjavila je na Filmskom festivalu u Veneciji da i dalje gubi poslovne angažmane zbog javnog zalaganja za prava Palestinaca, iako smatra da se stav javnosti u Sjedinjenim Američkim Državama prema podršci… »

Vesti dana »