Povezane vesti
Zašto Zagorac nije mogao u Zadar
Sport klub pre 10 sati
Rade Zagorac, nekadašnji kapiten Partizana i reprezentativac Srbije, bio je nadomak prelaska u Zadar. Ugovor je čak bio i potpisan, ali je čitav posao propao u poslednjem trenutku kada je dolazak srpskog igrača zaustavio Nadzorni odbor KK Zadar. Čitav… »
"Informacije o nekošarkaškim razlozima su mi potvrđene": Rade Zagorac se oglasio o propalom transferu u Zadar
Mondo pre 12 sati
Srpski košarkaš i nekadašnji kapiten Partizana Rade Zagorac oglasio se saopštenjem nakon što mu je propao transfer u Zadar. Iz njegovih reči je evidentno da postoje nekošarkaški razlozi za ovakav ishod, pošto je ugovor već bio zvanično potpisan… »
Zagorac prekinuo ćutanje o propalom transferu: „Ljudi iz Zadra potvrdili su mi razloge mog nedolaska!“
Hot sport pre 13 sati
Bivši kapiten Partizana tvrdi da je ugovor već bio potpisan, da je prihvatio najmanju platu još od 2016/17. i da mu nikada nije rečeno da posao mora da odobri Nadzorni odbor. Rade Zagorac oglasio se posle propalog transfera u Zadar i izneo svoju verziju… »
Javio se Rade Zagorac i otkrio pravu istinu zbog čega nije završio u Zadru: "Potpisao sam ugovor, a onda..."
Telegraf pre 12 sati
Velika saga potresla je regioanlnu košarku prethodnih dana, a to je prelazak Radeta Zagorca u Zadar. Transfer je propao u poslednji čas, mnogo se spekulisalo šta se zapravo dogodilo, a prvi put se nakon turbulentnih nekoliko dana javio i sam košarkaš… »
Zagorac se prvi put oglasio posle skandala koji je uzdrmao region! Otkrio je zbog čega je propao njegov transfer u Zadar…
Kurir pre 14 sati
Nekadašnji kapiten Partizana i srpski košarkaš Rade Zagorac obratio se javnosti saopštenjem pošto je njegov već ugovoreni prelazak u Zadar iznenada propao. Kako navodi, do raskida potpisanog ugovora došlo je zbog vanterenskih faktora, nakon što je… »
Zagorac otkrio svoju stranu priče: "Ljudi iz Zadra potvrdili su mi prave razloge"
B92 pre 13 sati
Srpski košarkaš Rade Zagorac oglasio se opširnim saopštenjem povodom propalog transfera u Zadar i izneo svoju verziju događaja koji su prethodnih dana potresli regionalnu košarku. Nekadašnji kapiten Partizana tvrdi da je dogovor sa hrvatskim klubom bio… »
Oglasio se Rade Zagorac! Evo kako su Hrvati ispalili Srbina
Večernje novosti pre 15 sati
Ne stišava se bura koja je nastala posle iznenadnog prekida dogovora između Zadra i iskusnog srpskog košarkaša Radeta Zagorca. FOTO: Antonio Ahel/ATAImages Iako je sve ukazivalo na to da će saradnja uskoro biti ozvaničena, u finišu pregovora došlo je do… »
Vesti dana »
Požar na Suvoj planini bukti, zabrinuti meštani sela s belopalančke strane
Medijska kutija pre 29 minutajoš 1 povezana
Šokantno otkriće u Siriji! Asad je tajno spremao nuklearno oružje, inspektori probijali zidove do skrivenog materijala
Blic pre 2 satajoš 2 povezane