Povezane vesti
Iskupio se za grešku kod primljenog gola, pa postao heroj Voše! Dragan Kokaković: "Težak, izuzetno težak meč, i za nas na…
Kurir pre 3 sata
Golom Dragana Kokanovića Vojvodina je vezala peti trijumf pred svojim navijačima ove sezone, a vezista „stare dame“ ističe koliko je Zemun bio neugodan rival. – Težak, izuzetno težak meč, i za nas na terenu i za navijače na tribinama. Najbitnije je da… »
Plan Voše je uvek isti: Mateja Gašić posle pobede nad Zemunom ističe da je svaki meč mala bitka
Večernje novosti pre 3 sata
FUDBALERI Vojvodine su na svom stadionu pobedila Zemun (2:1), a Mateja Gašić ističe da je svaki meč mala bitka, a da su belo-crveni ovu dobili i pokazali karakter. FOTO: FK Vojvodina Pao je i Zemun (2:1). Cilj ispunjen. Pouke izvučene. Voša nastavlja od… »
Gašić nakon debija za Vošu: Drago mi je što sam prve minute upisao pred našom sjajnom publikom
Dnevnik pre 4 sati
Fudbaleri Vojvodine pobedili su kod kuće Zemun 2:1 nakon preokreta, a na ovoj utakmici u dresu „Stare dame“ debitovao je Mateja Gašić. Ispunio je očekivanja i pokazao da će biti bitan deo tima u svim narednim izazovima. – Izgledalo je sve super i veoma… »
Gašić: Svaki meč je mala bitka, a mi smo ovu dobili i pokazali karakter
Kurir pre 5 sati
Mateja Gašić imao je debi u “belo-crvenom”, ispunio je očekivanja i pokazao da će biti bitan deo tima u svim narednim izazovima. – Izgledalo je sve super i veoma mi je drago što sam debitovao baš u meču koji je imao i taj epitet “rivalstva” na terenu i… »
Voša okrenula Zemun u Novom Sadu, za Staru damu debitovao i novi bek: "Uživao sam u ambijentu..."
Telegraf pre 6 sati
Fudbaleri Vojvodine iz Novog Sada su upisali još jednu pobedu u Superligi Srbije. Ovoga puta su na svom Karađorđu slavili protiv Zemuna sa 2:1 i to posle preokreta, a debitovao je i novi bek ove ekipe Mateja Gašić koji je stigao iz Radnika iz Surdulice… »
Vošin heroj Dragan Kokanović: Iskupio sam se za grešku kod gola, mnogo mi znači podrška navijača jer sam dete kluba
Dnevnik pre 6 sati
Heroj Vojvodine u pobedi nad Zemunom Dragan Kokanović ponosan je nakon što je uspeo da ispravi grešku kod primljenog gola i da potom pogodi za trijumf svoje ekipe – 2:1. Golom Dragana Kokanovića Vojvodina je vezala peti trijumf pred svojim navijačima ove… »
Vesti dana »
Aleksić (NPS) o predlogu vlade o izborima: Prilika da napravimo korak ka promenama
Beta pre 44 minutajoš 107 povezanih
Za tri sata poginula četvorica motociklista, policija apeluje
Bujanovačke pre 7 satijoš 37 povezanih
Kovačević: Konaković može eventualno prekinuti samo odnose Federacije BiH sa Srbijom
Beta pre 9 minutajoš 18 povezanih