Povezane vesti
REAGOVANJE! Da li će Mali Jerusalim "pronaći sredstva" da činodejstvuje i postavi rampu za verujuće invalide?
Plus online pre 23 dana
Javio se čovek, invalidno lice, ne može da se kreće, pitao i predložio da se konačno naprave prilazi hramovima u gradu. Posebno je pomenuo Tijabarsku crkvu. Bilo je to nekako pre Velike Gospojine, Slave grada. Nije bio baš tada trenutak da prenesemo… »
VAŠA PISMA, M.S: Nema rukohvata i pristupne rampe u Tijabarskoj crkvi za OSI. Krasić odgovorio: Potrudićemo se da rešimo…
Plus online pre 22 dana
Prošle nedelje našoj redakciji se obratio sugrađanin i ukazao na nedostatak rukohvata i pristupnih rampi crkvama u gradu. Njegovu poruku prenosimo u celosti: Ja sam osoba sa invaliditetom, teško se krećem i imam problem sa stepenicama. Hteo sam da ukažem… »
Vesti dana »
"Nešto je ozbiljno bolesno u igri Zvezde": Đurović prozvao ove košarkaše, nije štedeo nikoga
Nova pre 14 minutajoš 28 povezanih
Danas do 26 stepeni: Evo kakvo vreme čeka Sremsku Mitrovicu početkom oktobra
Ozon pre 2 satajoš 21 povezana
Rusija izvela vazdušni napad na Kijev, Ukrajina na ruska energetska postrojenja
Insajder pre 3 minutajoš 14 povezanih
Vučić: Odgovornošću, mirom i strpljenjem da pobedimo nasilje političkih protivnika
RTK pre 19 minutajoš 16 povezanih
El Sarag o napadu na Tanju Mićić: Ne postavljamo pitanje da li zakon postoji, već za koga važi
Radio 021 pre 1 satjoš 9 povezanih