Povezane vesti

"Je l' vam izgledam kao da treba da idem u starački dom?" Zorica Brunclik spremna na novu sezonu Pinkovih zvezda

"Je l' vam izgledam kao da treba da idem u starački dom?" Zorica Brunclik spremna na novu sezonu Pinkovih zvezda

Mondo pre 14 sati
Zorica Brunclik stigla je prva danas na snimanje nove sezone Pinkovih zvezda. Vidno raspoložena, u društvu svog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša, pevačica je odmah krenula da se šali sa okupljenim novinarima. Na pitanje da li je spremna, Zorica je… »
"Jel' ja vama izgledam kao da treba da idem u dom staraca?!" Zorica Brunclik stigla na snimanje Pinkovih zvezda: Ponela sam...

"Jel' ja vama izgledam kao da treba da idem u dom staraca?!" Zorica Brunclik stigla na snimanje Pinkovih zvezda: Ponela sam...

Kurir pre 16 sati
Zorica Brunclik danas je na snimanje nove sezone Pinkovih zvezda, stigla prva! Vidno raspoložena u društvu svog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša, pevačica je odmah krenula da se šali sa okupljenim novinarima. Na pitanje da li je spremna, Zorica je… »
"Jel' ja vama izgledam kao da treba da idem u dom staraca?!" Zorica Brunclik stigla na Pinkove zvezde, pa odbrusila: "Ne znam…

"Jel' ja vama izgledam kao da treba da idem u dom staraca?!" Zorica Brunclik stigla na Pinkove zvezde, pa odbrusila: "Ne znam…

Blic pre 16 sati
Počelo je snimanje nove sezone 'Pinkovih zvezda', a Zorica Brunclik je prva stigla na set i bila u dobrom raspoloženju. Zorica se šalila na račun svoje spremnosti i energično komentarisala promene na snimanju. Snimanje nove sezone "Pinkovih zvezda" je… »
"Je l' izgledam kao da treba da idem u dom za stare?!" Zorica Brunclik stigla na Pinkove zvezde, pa odbrusila

"Je l' izgledam kao da treba da idem u dom za stare?!" Zorica Brunclik stigla na Pinkove zvezde, pa odbrusila

Telegraf pre 16 sati
Miroljub Aranđelović Kemiši Zorica Brunclik stigli su na snimanje nove sezone "Pinkovih zvezda", a već na samom dolasku bilo je jasno da su odlično raspoloženi. Par je nasmejan stigao u studio, gde danas počinje snimanje nove sezone popularnog muzičkog… »

Vesti dana »