Povezane vesti
(Video) "ja sam Bosanac, nije moje da mislim": Dragan Stojković Bosanac oštro o odlasku Ane Bekute iz "Zvezdi Granda": "To je…
Blic pre 15 sati
Dragan Stojković Bosanac došao je na snimanje nove sezone 'Pinkovih zvezda'. Kratko je prokomentarisao napuštanje žirija 'Zvezda Granda' od strane Ane Bekute rekavši da to nije njegova stvar. Dragan Stojković Bosanac stigao je na snimanje nove sezone… »
Njegov komentar se čekao: Bosanac progovorio o odlasku Ane Bekute iz Zvezde Granda: Evo šta je imao da kaže
Kurir pre 15 sati
Dragan Stojković Bosanac stigao je u Šimanovce, na snimanje nove sezone pinkovih zvezda. Bosanac je kao i obično brzinom svetlosti prošao pored novinara i nije hteo da da izjavu, ali na pitanje o odlasku Ane Bekute iz tabora iz kog je i on otišao Zvezde… »
Bosanac došao neraspoložen na snimanje Pinkovih zvezda, pa pomenuo odlazak Bekute iz Zvezde Granda: "To je..."
Telegraf pre 15 sati
Dragan Stojković Bosanac stigao je danas u Šimanovce na snimanje nove sezone "Pinkovih zvezda". Za razliku od pojedinih kolega, Bosanac je na set stigao vidno neraspoložen, ali je ipak zastao pred novinare i prokomentarisao aktuelna dešavanja na estradi… »
Vesti dana »
Na današnji dan, 8. septembar: Jugoslavija drugi put postala prvak sveta u košarci, rođen Antonjin Dvoržak, umrli Rihard Štraus, kraljica Elizabeta, Leni Rifenštal...
N1 Info pre 18 minutajoš 2 povezane
Zelenski otkrio šta Amerika priprema: "Radi se o koracima za smirivanje tenzija"
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Hezbolah ponovo napada; UN: Uklanjanje ruševina u Gazi moglo bi da uništi dokaze o zločinu
RTS pre 28 minutajoš 1 povezana
Ovo je novi kurs evra za 8. septembar: Menjačnice po ovim vrednostima prodaju valute
Mondo pre 13 minutajoš 1 povezana