Povezane vesti

ON NIJE POZVAN NA SLAVLJE! Karleuša sada otkrila i zašto Duško nije hteo sa njom da de slika!

ON NIJE POZVAN NA SLAVLJE! Karleuša sada otkrila i zašto Duško nije hteo sa njom da de slika!

Svet & Skandal pre 4 sati
Pop zvezda Jelena Karleuša stigla je vidno nenaspavana, ali izuzetno raspoložena na snimanje nove sezone muzičkog takmičenja „Pinkove zvezde“, samo nekoliko sati nakon spektakularne gala proslave povodom punoletstva svojih ćerki. Pred okupljenim… »
Desingerica nije bio pozvan kod Karleuše! SADA PITAO SVE PRISUTNE I POMENUO VIKI!

Desingerica nije bio pozvan kod Karleuše! SADA PITAO SVE PRISUTNE I POMENUO VIKI!

Svet & Skandal pre 6 sati
Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica pojavio se danas u Šimanovcima na snimanju nove sezone muzičkog takmičenja „Pinkove zvezde“, gde je u svom prepoznatljivom stilu i dobro raspoložen porazgovarao sa okupljenim medijima o najaktuelnijim… »
"Što bih ja bio tamo?": Desingerica o Karleušinom slavlju na koje nije bio pozvan, pa spomenuo Viki

"Što bih ja bio tamo?": Desingerica o Karleušinom slavlju na koje nije bio pozvan, pa spomenuo Viki

Mondo pre 7 sati
Dragomir Despić Desingerica pojavio se danas u Šimanovcima, na snimanju nove sezone "Pinkovih zvezda". Kao i uvek dobro raspoložen, zastao je i porazgovarao sa pripadnicima medija o aktuelnim događajima na estradi. Na početku se dotakao svojih zuba… »
"Šta bih ja bio tamo?" Desingerica priznao da li je ljut na Karleušu što ga nije zvala na slavlje, pomenuo i Viki: Bilo bi…

"Šta bih ja bio tamo?" Desingerica priznao da li je ljut na Karleušu što ga nije zvala na slavlje, pomenuo i Viki: Bilo bi…

Kurir pre 11 sati
Dragomir Despić Desingerica pojavio se danas u Šimanovcima, na snimanju nove sezone " Pinkovih zvezda". Kao i uvek dobro raspoložen, zastao je i porazgovarao sa pripadnicima medija o aktuelnim događajima na estradi. Na početku se dotakao svojih zuba… »
Desingerica priznao da li je ljut na Karleušu što ga nije zvala na slavlje, pomenuo i Viki: "Bilo bi čudno..."

Desingerica priznao da li je ljut na Karleušu što ga nije zvala na slavlje, pomenuo i Viki: "Bilo bi čudno..."

Telegraf pre 12 sati
Reper Dragomir Despić Desingerica pojavio se danas u Šimanovcima, na snimanju nove sezone "Pinkovih zvezda". Kao i uvek dobro raspoložen, zastao je i porazgovarao sa pripadnicima medija o aktuelnim događajima na estradi. Na početku se dotakao svojih… »

Vesti dana »