Povezane vesti

"Mi smo ludi!" Brena se oglasila nakon viralnog snimka gde "otima" mikrofon Džejli, pa se obratila Prijovićki

"Mi smo ludi!" Brena se oglasila nakon viralnog snimka gde "otima" mikrofon Džejli, pa se obratila Prijovićki

Telegraf pre 1 sat
Influenserka Valentina Đorđević, poznatija kao Necikosi, snimila je šaljiv video u kojem je imitirala trenutak sa proslave prvog rođendana ćerke Aleksandre Prijović, kada je Lepa Brena "otela" mikrofon Džejli Ramović. Naime, Aleksandra Prijović nedavno… »
"Mi smo svi ludi" Lepa Brena se oglasila nakon što svi bruje o snimku na kojem "otima" mikrofon Džejli: Obratila se Aleksandri…

"Mi smo svi ludi" Lepa Brena se oglasila nakon što svi bruje o snimku na kojem "otima" mikrofon Džejli: Obratila se Aleksandri…

Blic pre 1 sat
Brena je pozvala Valentinu na sve buduće proslave da zajedno pevaju i vesele se Video je izazvao smeh i pozitivan odjek kod Aleksandre Prijović i Lepe Brene. Influenserka Valentina Đorđević, poznatija kao Necikosi, snimila je video na kojem imitira… »
"Ne prestajem da se smejem već dva sata": Prija komentarisala snimak influenserke koja je isprozivala Lepu Brenu (VIDEO)

"Ne prestajem da se smejem već dva sata": Prija komentarisala snimak influenserke koja je isprozivala Lepu Brenu (VIDEO)

Nova pre 3 sata
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su pre par dana krstili ćerku, a potom organizovali i slavlje u beogradskom restoranu. Među mnogobrojnim kolegama koji su prisustvovali ovom slavlju našla se i Džejla koju mnogi smatraju jednim od najboljih vokala… »
"Umirem od smeha već dva sata" Hit snimak imitacije Lepe Brene gde "otima" mikrofon Džejli, Aleksandra Prijović odmah…

"Umirem od smeha već dva sata" Hit snimak imitacije Lepe Brene gde "otima" mikrofon Džejli, Aleksandra Prijović odmah…

Blic pre 3 sata
Aleksandra Prijović i njena majka Borka su javno pohvalile Valentininu imitaciju i našalile se u komentarima. Inspirisana viralnim snimkom sa proslave Aleksandre Prijović, Valentina je napravila imitaciju Lepe Brene i Džejle Ramović. Influenserka… »
Lepa Brena otela Džejli mikrofon: Pogledajte hit snimak o kome bruje mreže VIDEO

Lepa Brena otela Džejli mikrofon: Pogledajte hit snimak o kome bruje mreže VIDEO

Nova pre 6 sati
Džejla Ramović bila je jedna od gošća na slavlju povodom krštenja ćerke Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Među mnogobrojnim kolegama koji su prisustvovali ovom slavlju našla se i Džejla koju mnogi smatraju jednim od najboljih vokala na ovim… »

Vesti dana »

Studio Live: Prvi korak

Studio Live: Prvi korak

N1 Info pre 1 satjoš 107 povezanih
Aktuelni požari na Suvoj planini, u Kragujevcu i Pančevu

Aktuelni požari na Suvoj planini, u Kragujevcu i Pančevu

Naslovi.ai pre 44 minutajoš 53 povezane
AfD slavi istorijsku pobedu i najavljuje planove

AfD slavi istorijsku pobedu i najavljuje planove

Naslovi.ai pre 5 satijoš 56 povezanih