Povezane vesti
Mbape: Osećam da je ovo dobra godina za osvajanje Zlatne lopte, ispisao sam istoriju na Svetskom prvenstvu
Newsmax Balkans pre 1 dan
Fudbaler Real Madrida i kapiten reprezentacije Francuske Kilijan Mbape izjavio je danas da ove godine može da osvoji "Zlatnu loptu" za najboljeg fudbalera sveta, istakavši da je letos ispisao istoriju na Svetskom prvenstvu. "Kada igrate za najbolji klub… »
Mbape se nada Zlatnoj lopti: Uvek mislim da sam najbolji igrač na svetu...
Kurir pre 10 sati
Mbape je prošle sezone postigao 42 gola u 44 utakmice, ali nije osvojio nijedan trofej sa Realom. Na Svetskom prvenstvu ovog leta u SAD, Kanadi i Meksiku osvojio je Zlatnu kopačku za najboljeg strelca turnira, pošto je postigao 10 golova za Francusku… »
Mbape: Ove godine mogu da osvojim Zlatnu loptu, ispisao sam istoriju na Svetskom prvenstvu
Večernje novosti pre 10 sati
Fudbaler Real Madrida i kapiten reprezentacije Francuske Kilijan Mbape izjavio je danas da ove godine može da osvoji "Zlatnu loptu" za najboljeg fudbalera sveta, istakavši da je letos ispisao istoriju na Svetskom prvenstvu. FOTO: Tanjug/AP/Petr David… »
Mbape: Ove godine bih mogao da osvojim Zlatnu loptu
Radio sto plus pre 11 sati
Mbape je prošle sezone postigao 42 gola u 44 utakmice, ali nije osvojio nijedan trofej sa Realom. Na Svetskom prvenstvu ovog leta u SAD, Kanadi i Meksiku osvojio je Zlatnu kopačku za najboljeg strelca turnira, pošto je postigao 10 golova za Francusku… »
Mbape: Mogu da osvojim „Zlatnu loptu” ove godine
Politika pre 11 sati
On je naveo da sebe uvek smatra najboljim na svetu, ali da će konačan sud dati novinari koji će glasati za „Zlatnu loptuˮ. Fudbaler Real Madrida i kapiten reprezentacije Francuske Kilijan Mbape izjavio je danas da ove godine može da osvoji „Zlatnu loptuˮ… »
Mbape bez trofeja, ali preporučuje sebe za Zlatnu loptu: Uvek mislim da sam najbolji igrač na svetu
RTS pre 13 sati
Napadač Real Madrida Kilijan Mbape izjavio je da bi ovo mogla biti prava godina da prvi put osvoji Zlatnu loptu, uprkos tome što sa klubom nije osvojio nijedan trofej u protekloj sezoni. Francuski fudbaler svoje nade temelji na impresivnoj individualnoj… »
"Bila bi mi čast da osvojim Zlatnu loptu"
Telegraf pre 1 dan
Fudbaler Pari Sen Žermena i reprezentativac Španije Fabijan Ruiz izjavio je da bi mu bila čast da osvoji "Zlatnu loptu", koja se dodeljuje najboljem igraču sveta, prenose danas francuski mediji. Ruiz (30) je sa Pari Sen Žermenom prošle sezone odbranio… »
Vesti dana »
Vremeplov: Pre tri decenije postignut dogovor o podeli Bosne i Hercegovine
RTV pre 1 satjoš 2 povezane
Još jedan vreli septembarski dan: U Nišu danas 33 stepena, stiže i do 36 – od četvrtka promena vremena
Glas juga pre 1 satjoš 6 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Putinu je potreban Tramp, ne želi da ga naljuti
RTV pre 8 minutajoš 2 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Hezbolah ponovo napada; UN: Uklanjanje ruševina u Gazi moglo bi da uništi dokaze o zločinu
RTV pre 3 minutajoš 1 povezana
Ovo je novi kurs evra za 8. septembar: Menjačnice po ovim vrednostima prodaju valute
Mondo pre 13 minutajoš 1 povezana