Povezane vesti

Dejan i Jovana nakon gubitka bebe progovorili o najtužnijoj vesti! Ona donela odluku: "Sve se prolazi duplo"

Dejan i Jovana nakon gubitka bebe progovorili o najtužnijoj vesti! Ona donela odluku: "Sve se prolazi duplo"

Telegraf pre 7 sati
Dejan Dragojević i njegova izabranica Jovana Stojanović pre nekoliko dana podelili su sa javnošću bolnu vest da su izgubili bebu. Sada su objavili video na Jutjubu u kojem su govorili o teškom periodu kroz koji prolaze, a Jovana je istakla da želi da… »
Uživo uključenje Dejana Dragojevića i Jovane nakon najtužnije vesti: Ona donela veliku odluku posle gubitka bebe: "To je…

Uživo uključenje Dejana Dragojevića i Jovane nakon najtužnije vesti: Ona donela veliku odluku posle gubitka bebe: "To je…

Blic pre 8 sati
Jovana je na društvenim mrežama govorila o teškim trenucima koje proživljavaju. Ona je istakla želju da pomogne drugim ženama koje su prošle kroz isto iskustvo. Dejan Dragojević, rijaliti učesnik, i njegova izabranica Jovana Stojanović pre par dana sa… »
Oglasio se Dejan nakon GUBITKA BEBE; MOJA JOVANA JE…

Oglasio se Dejan nakon GUBITKA BEBE; MOJA JOVANA JE…

Svet & Skandal pre 10 sati
Nekadašnji pobednik rijalitija Dejan Dragojević i njegova izabranica Jovana Stojanović pre nekoliko dana podelili su sa javnošću tužnu vest da su izgubili bebu. Nakon perioda tišine, Dejan se oglasio na društvenim mrežama gde je objavio potresnu… »
"Nismo stigli ni ime da ti damo": Dejan se slomio, progovorio o problemima u Jovaninoj trudnoći i gubitku bebe

"Nismo stigli ni ime da ti damo": Dejan se slomio, progovorio o problemima u Jovaninoj trudnoći i gubitku bebe

Mondo pre 11 sati
Dejan i njegova izabranica Jovana trenutno prolaze kroz najteže životne trenutke dok se zajedno bore sa bolnim gubitkom bebe, a Dragojević se tim povodom sada oglasio na Instagramu. On je opisao sve kroz šta su prošli, i dalje prolaze, a njegove reči o… »
"Teški su dani žene koja izgubi bebu pa gleda u prazan stomak" Dejan Dragojević emotivno o najvećem gubitku u životu: "Nismo…

"Teški su dani žene koja izgubi bebu pa gleda u prazan stomak" Dejan Dragojević emotivno o najvećem gubitku u životu: "Nismo…

Blic pre 13 sati
Dejan Dragojević i njegova partnerka Jovana izgubili su bebu i javno podelili svoju bol i iskustvo. Trudnoća je bila komplikovana, iako su prenatalni rezultati na kraju bili dobri, doživeli su veliki gubitak. Nekadašnji pobednik rijalitija, Dejan… »
"Moja Jovana je najhrabrija" Dejan Dragojević se oglasio nakon što su izgubili bebu: Boli me to što ću...

"Moja Jovana je najhrabrija" Dejan Dragojević se oglasio nakon što su izgubili bebu: Boli me to što ću...

Kurir pre 12 sati
Nekadašnji pobednik rijalitija, Dejan Dragojević i njegova izabranica Jovana Stojanović pre nekoliko dana sa javnošću su podelili vest o velikom gubitku. Naime, njih dvoje izgubili su bebu, a sada je Dejan objavio fotografiju iz bolnice, uz koju je… »
"Nismo stigli ni ime da ti damo": Dejan Dragojević slomljen nakon gubitka bebe, objavio fotografiju iz bolnice

"Nismo stigli ni ime da ti damo": Dejan Dragojević slomljen nakon gubitka bebe, objavio fotografiju iz bolnice

Telegraf pre 12 sati
Nekadašnji pobednik rijalitija Dejan Dragojević i njegova izabranica Jovana Stojanović pre nekoliko dana sa javnošću su podelili jednu od najtežih vesti - izgubili su bebu. Dejan je sada objavio fotografiju nastalu u bolnici, tri sata pre njegovog… »

Vesti dana »