Povezane vesti
Vatra na stadionu Planula trava na sportskom objektu u Novom Pazaru vatrogasci hitno izašli na teren (video)
Dnevnik pre 10 sati
Na atletskom stadionu u Novom Pazaru oko 16 sati buknuo je požar. Prema navodima medija, zapalila se trava na delu stadiona. Intervenisala su dva vatrogasna vozila. - To je bilo sve u pet minuta. Kad sam pogled'o kroz prozor video sam da gore gori… »
Požar kod Atletskog stadiona u Novom Pazaru: “Mještani su svi skočili da spasavaju”
Sandžak press pre 12 sati
Požar koji je izbio u blizini Atletskog stadiona izazvao je uznemirenost među meštanima, posebno zbog opasnosti da se vatra proširi na obližnje objekte. Jedan od njih bila je i štala u kojoj se nalazila stoka. Meštanin Hasib Kolašinac kaže da se, čim je… »
Požar kod Atletskog stadiona u Novom Pazaru: "Meštani su svi skočili da spasavaju"
Telegraf pre 12 sati
Na atletskom stadionu u Novom Pazaru oko 16 sati buknuo je požar. Prema navodima medija, zapalila se trava na delu stadiona. Intervenisala su dva vatrogasna vozila. "To je bilo sve u pet minuta. Kad sam pogled'o kroz prozor video sam da gore gori… »
Vesti dana »
Na današnji dan, 8. septembar: Jugoslavija drugi put postala prvak sveta u košarci, rođen Antonjin Dvoržak, umrli Rihard Štraus, kraljica Elizabeta, Leni Rifenštal...
N1 Info pre 18 minutajoš 2 povezane
Nastavak lepog vremena uz visoke temperature: Poznato kada se naglo menja vreme
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih
Zelenski otkrio šta Amerika priprema: "Radi se o koracima za smirivanje tenzija"
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Hezbolah ponovo napada; UN: Uklanjanje ruševina u Gazi moglo bi da uništi dokaze o zločinu
RTV pre 3 minutajoš 1 povezana