Povezane vesti
Izgubio roditelji, a onda se desio novi udarac! Životna priča Dejana Živića tera suze na oči: Zbog svega sam imao teške napade…
Kurir pre 9 sati
Pevač Dejan Živić privukao je pažnju javnosti pesmama i neverovatnom energijom, ali malo ko zna kakvu tešku sudbinu krije iza osmeha. Od devedesetih godina pa do danas, njegov život prate stravični gubici. – Sve što me je snalazilo još od 90-ih u ratnim… »
"Drugovi su mi umirali na rukama" Život našeg pevača obeležile velike tragedije: "Za mesec dana sam ostao bez oba roditelja"…
Blic pre 10 sati
Nakon toga se borio sa teškim napadima panike, ali je kroz bol počeo da piše pesme iz kojih je crpeo snagu. Živić sada planira solistički koncert i želi da podeli svoju životnu priču sa publikom, uprkos razočarenju i bolnom razvodu. Pevač Dejan Živić… »
„Drugovi su mi umirali na rukama, a onda su mi roditelji otišli u mesec dana“: Potresna ispovest pevača o tragedijama…
Nova pre 11 sati
Pevač Dejan Živić, koji je svojim pesmama i energijom privukao pažnju javnosti otvoreno je progovorio o najtežim trenucima u životu i teškoj sudbini koja ga je pratila godinama. Mnogi ga danas znaju po pozitivnoj energiji ali malo ko kroz šta je prošao… »
Vesti dana »
Vremeplov: Pre tri decenije postignut dogovor o podeli Bosne i Hercegovine
RTV pre 1 satjoš 2 povezane
Hezbolah ponovo napada; UN: Uklanjanje ruševina u Gazi moglo bi da uništi dokaze o zločinu
RTS pre 28 minutajoš 1 povezana