Povezane vesti
"Dotakla sam dno" Katarina Živković o borbi za potomstvo, gubitku oca i ljudima koji su je povredili
Telegraf pre 10 sati
Pevačica Katarina Živković ne deli često detalje iz privatnog života sa javnošću, ali je ovog puta otvoreno govorila o najvažnijim i najtežim trenucima. Osvrnula se na odrastanje, početak karijere, borbu za potomstvo, gubitak oca, ali i odnose sa ljudima… »
"Iza fasade koju sam nosila krila sam tugu" Katarina Živković o putu do majčinstva, bolnom gubitku oca i izdajama koje su je…
Blic pre 11 sati
Pevačica Katarina Živković otvoreno govori o najvažnijim životnim izazovima i ključnim prekretnicama svoje karijere i privatnog života. Otkriva detalje o porodičnim odnosima, izdaji bliske rođake i kako je usamljenost formirala njen odnos prema ljudima… »
Vesti dana »
Stiže 6.000 dinara pomoći države: Ne leže svima u istoj banci, evo gde podižete novac
NIN pre 54 minutajoš 21 povezana
Fon der Lajen: Slike sa sahrane Ratka Mladića šokantne, podrška i prisustvo visokih srpskih zvaničnika "duboko žalosni"
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 15 povezanih
Arhiv javnih skupova: Ispraćaju tela Ratka Mladića prisustvovalo 16.000 ljudi
Beta pre 49 minutajoš 15 povezanih
Stupile na snagu carine koje je Kanada uvela na uvoz američke robe u vrednosti od oko 20 milijardi dolara
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 16 povezanih