Povezane vesti
"Dotakla sam dno" Katarina Živković o borbi za potomstvo, gubitku oca i ljudima koji su je povredili
Telegraf pre 20 dana
Pevačica Katarina Živković ne deli često detalje iz privatnog života sa javnošću, ali je ovog puta otvoreno govorila o najvažnijim i najtežim trenucima. Osvrnula se na odrastanje, početak karijere, borbu za potomstvo, gubitak oca, ali i odnose sa ljudima… »
"Iza fasade koju sam nosila krila sam tugu" Katarina Živković o putu do majčinstva, bolnom gubitku oca i izdajama koje su je…
Blic pre 20 dana
Pevačica Katarina Živković otvoreno govori o najvažnijim životnim izazovima i ključnim prekretnicama svoje karijere i privatnog života. Otkriva detalje o porodičnim odnosima, izdaji bliske rođake i kako je usamljenost formirala njen odnos prema ljudima… »
Vesti dana »
Valić Nedeljković: Svih osam članova Saveta REM bilo za monitoring Informera, ali se od 10 do 12h nešto desilo
N1 Info pre 29 minutajoš 28 povezanih
RIK do sada proglasio 13 izbornih lista: jedna povučena, rok za podnošenje ističe 4. oktobra
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 25 povezanih
"Da obrću pedale mogu, ali na TV duel ne mogu" Vučić krenuo u obilazak Srbije, stigao u Požarevac (video)
Blic pre 1 satjoš 67 povezanih