Povezane vesti
"Bila sam u kombinaciji s Jasenkom": Šok priznanje Miljane Kulić uživo, rekla da su imale odnose 5 puta
Mondo pre 8 sati
Miljana Kulić napravila je pometnju uživo u programu Elite 10, kada je tokom emisije "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem, iznela šokantne detalje o svom odnosu sa cimerkom Jasenkom Cindrić. U emisiji je bilo govora o tome da li je Jasenka Cindrić… »
Šok priznanje Miljane Kulić, Marija će da svisne od nje: Otkrila da je čak pet puta bila intimna s Jasenkom! (video)
Kurir pre 8 sati
Miljana Kulić priznala je da bila intimna sa Jasenkom Cindrić čak pet puta ovog leta. - Jasenka, cela kuća bruji o tome da si ušla preko Miljane, a da si joj sad okrenula leđa i pljuvala je? - upitao je Milan. - Miljana Kulić je meni i dalje… »
Miljana šokirala u Eliti! Priznala da je bila u "kombinaciji" sa rijaliti učesnicom: Imale smo intimne odnose!
Telegraf pre 8 sati
U Eliti 10 nastao je pravi karambol tokom emisije "Pretres nedelje", kada je Miljana Kulić iznela šokantne detalje o odnosu sa svojom cimerkom Jasenkom Cindrić. Naime, tokom razgovora sa voditeljem Milanom Miloševićem pokrenuta je tema Jasenkinog ulaska… »
Šok priznanje Miljane Kulić: "Imala sam intimne odnose sa ovom rijaliti učesnicom, pet puta se to desilo, ja sam uvek iskrena"…
Blic pre 9 sati
Miljana je šokirala tvrdnjom da su bile u emotivnoj vezi dva meseca, što je Jasenka demantovala. Na kraju je Miljana priznala da su imale intimne odnose više puta, što je iznenadilo sve prisutne. U Eliti 10 je nastao pravi karambol tokom emisije "Pretres… »
Vesti dana »
Odjeci veličanja Mladića: BiH proterala dvojicu službenika ambasade Srbije
Vreme pre 1 satjoš 19 povezanih
Drama u Srbiji još nije gotova! Dok se nad jednim mestom konačno smirio plamen, na drugom se razbuktava
Telegraf pre 1 satjoš 26 povezanih
Građani više neće nositi uplatnice: Kreće elektronsko plaćanje taksi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 21 povezana
Britanija zabranjuje uvoz robe iz izraelskih naselja na Zapadnoj obali
REUC pre 2 satajoš 25 povezanih