Povezane vesti

"Obrijao mi je glavu, tukao 200 puta nedeljno, imala sam 38 kg" Nataša nakon 8 godina ropstva pobegla iz kuće strave, a onda…

"Obrijao mi je glavu, tukao 200 puta nedeljno, imala sam 38 kg" Nataša nakon 8 godina ropstva pobegla iz kuće strave, a onda…

Blic pre 5 sati
Volfgang Priklopil je oteo desetogodišnju Natašu Kampuš i držao je osam godina zatočenu u podrumu bez prozora Iznenadila je javnost kupovinom kuće u kojoj je bila zatočena, želeći da spreči njenu eksploataciju kao turističke atrakcije Volfgang Priklopil… »
"Obrijao mi je glavu, tukao 200 puta nedeljno, imala sam 38 kg" Nataša je nakon 8 godina ropstva pobegla iz kuće strave, a…

"Obrijao mi je glavu, tukao 200 puta nedeljno, imala sam 38 kg" Nataša je nakon 8 godina ropstva pobegla iz kuće strave, a…

Kurir pre 7 sati
Volfgang Priklopil imao je 35 godina kada je oteo desetogodišnju Natašu. U komšiluku ga opisuju kao tihog i zatvorenog čoveka sa problemima u kontaktu sa okolinom. Priklopil je beli kombi, kojim je oteo devojčicu, kupio dosta ranije, dok je u kući već… »

Vesti dana »