Povezane vesti
Priča koju treba pre doživeti nego analizirati: Debitantski film Borisa Hadžije i Hode Taheri prikazan u Veneciji
Kurir pre 21 dana
Svetska premijera filma "U vrtu moja ruka pušta koren", u režiji Borisa Hadžije iz Srbije i Hode Taheri iz Irana, održana je u takmičarskom programu Dani autora u okviru 83. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji. U ovom ostvarenju pratimo Hodu i… »
Održana svetska premijera filma „U vrtu moja ruka pušta koren“ u Veneciji
Forbes pre 21 dana
Svetska premijera dugometražnog igranog filma „U vrtu moja ruka pušta koren“, u režiji Borisa Hadžije iz Srbije i Hode Taheri iz Irana, održana je u takmičarskom programu Giornate degli Autori, u okviru 83. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji. „U… »
"Film koji treba doživeti": Odlične reakcije u Veneciji nakon premijere srpskog filma "U vrtu moja ruka pušta koren"
Nova pre 21 dana
Svetska premijera igranog filma "U vrtu moja ruka pušta koren", u režiji Borisa Hadžije iz Srbije i Hode Taheri iz Irana, održana je u takmičarskom programu Giornate degli Autori, u okviru 83. Venecijanskog festivala. Nakon premijere debitantskog filma… »
Održana svetska premijera filma „U vrtu moja ruka pušta koren“ u Veneciji
Danas pre 21 dana
Svetska premijera dugometražnog igranog filma „U vrtu moja ruka pušta koren“, u režiji Borisa Hadžije iz Srbije i Hode Taheri iz Irana, održana je u takmičarskom programu Giornate degli Autori, u okviru 83. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji. „U… »
Srpski film u Veneciji: Svetska premijera „U vrtu moja ruka pušta koren“ na Venecijanskom filmskom festivalu
Telegraf pre 21 dana
Vesti dana »
"Zločinac sa krvavim rukama" Iran upozorio UAE na "opasne posledice" nakon posete Netanjahua toj zemlji
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Održan skup podrške odbornici Tanji Mićić: „Znamo da pravda nije ista za sve“
Nova pre 1 satjoš 1 povezana
Olmen kupio Grobare za sva vremena: "Nikad nisam bio u ovakvom okruženju"
Mondo pre 1 satjoš 2 povezane
Vasa Micić: "Našutirao sam se, šta da radim? Kliknuće Zvezda u jednom trenutku"
Mondo pre 1 satjoš 3 povezane