Povezane vesti
Održana svetska premijera filma „U vrtu moja ruka pušta koren“ u Veneciji
Forbes pre 58 minuta
Svetska premijera dugometražnog igranog filma „U vrtu moja ruka pušta koren“, u režiji Borisa Hadžije iz Srbije i Hode Taheri iz Irana, održana je u takmičarskom programu Giornate degli Autori, u okviru 83. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji. „U… »
"Film koji treba doživeti": Odlične reakcije u Veneciji nakon premijere srpskog filma "U vrtu moja ruka pušta koren"
Nova pre 2 sata
Svetska premijera igranog filma "U vrtu moja ruka pušta koren", u režiji Borisa Hadžije iz Srbije i Hode Taheri iz Irana, održana je u takmičarskom programu Giornate degli Autori, u okviru 83. Venecijanskog festivala. Nakon premijere debitantskog filma… »
Održana svetska premijera filma „U vrtu moja ruka pušta koren“ u Veneciji
Danas pre 4 sati
Svetska premijera dugometražnog igranog filma „U vrtu moja ruka pušta koren“, u režiji Borisa Hadžije iz Srbije i Hode Taheri iz Irana, održana je u takmičarskom programu Giornate degli Autori, u okviru 83. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji. „U… »
Srpski film u Veneciji: Svetska premijera „U vrtu moja ruka pušta koren“ na Venecijanskom filmskom festivalu
Telegraf pre 3 sata
Vesti dana »
NUNS: Tužilaštvo da utvrdi kako je prepiska novinara N1 dospela do tabloida
Beta pre 18 minutajoš 82 povezane
Najnovije upozorenje RHMZ: Sutra narandžasti meteo-alarm, temperatura do 36°C, a evo kada stiže osveženje
Euronews pre 13 minutajoš 32 povezane
Suva planina i dalje u dimu, požar kod Majdnapeka stavljen pod kontrolu
RTS pre 3 satajoš 21 povezana
Građani više neće nositi uplatnice: Kreće elektronsko plaćanje taksi
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 18 povezanih
"Odgovor će biti izuzetno oštar i bolan" Rusija zapretila odmazdom nakon što je Mađarska proterala Putinove diplomate
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih