Povezane vesti
Nemačka uhapsila osumnjičenog za sabotaže: Pronađeno nekoliko eksplozivnih naprava koje je koristio za napade na trafostanice…
Kurir pre 21 dana
Osumnjičeni za sabotaže na dve trafostanice u Berlinu i gradu Vezele uhapšen je danas u blizini grada Vajsvajlera u pokrajini Severna Rajna-Vestfalija, preneo je Špigl. Osumnjičeni je identifikovan kao Danijel V, a policija navodi da je putovao sam… »
Uhapšen osumnjičeni za incidente na trafostanicama u Nemačkoj
Radio 021 pre 21 dana
Osumnjičeni za sabotaže na dve trafostanice u Berlinu i gradu Vezele uhapšen je u blizini grada Vajsvajlera u pokrajini Severna Rajna-Vestfalija. Osumnjičeni je putovao sam pešice i pokušao je da zaobiđe blokadu puta kada je uhapšen. Nekoliko njegovih… »
Uhapšen osumnjičeni za sabotaže u Nemačkoj: Policija pronašla eksploziv i pismo
Večernje novosti pre 21 dana
OSUMLjIČENI za sabotaže na dve trafostanice u Berlinu i gradu Vezele uhapšen je danas u blizini grada Vajsvajlera u pokrajini Severna Rajna-Vestfalija, preneo je Špigel. Foto: ordnas, Panther Media Global / Alamy / Profimedia Osumnjičeni po imenu Danijel… »
Uhapšen osumnjičeni za sabotaže na elektroenergetskoj mreži u Nemačkoj: Kod sebe imao eksploziv
Newsmax Balkans pre 21 dana
Nemačka policija uhapsila je muškarca osumnjičenog za seriju sabotaža na trafostanicama i dalekovodima u više saveznih pokrajina. Osumnjičeni, identifikovan kao Danijel V. (48), kretao se sam pešice i pokušao je da zaobiđe policijsku blokadu kada je… »
Uhapšen osumnjičeni za sabotažu elektromreže u Nemačkoj: Improvizovanim raketama izazivao kratke spojeve
Mondo pre 21 dana
Nemačka policija uhapsila je u utorak 48-godišnjeg muškarca osumnjičenog za seriju sabotaža na elektroenergetskoj mreži u toj zemlji, prenosi Dojče vele. Osumnjičeni je navodno primećen u blizini elektrane Vajsvajler, nedaleko od Ahena na zapadu Nemačke… »
Uhapšen osumnjičeni za incidente na trafostanicama u Nemačkoj: Pao kada je pokušavao da zaobiđe blokadu
Blic pre 21 dana
Incidenti sa sabotažama su se desili u razmaku od nekoliko sati U poslednje vreme zabeleženo je više pokušaja sabotaže na trafostanicama u različitim delovima zemlje Osumnjičeni za sabotaže na dve trafostanice u Berlinu i gradu Vezele uhapšen je danas u… »
RTS pre 21 dana
Osumnjičeni za sabotaže na dve trafostanice u Berlinu i gradu Vezele uhapšen je u blizini grada Vajsvajlera u pokrajini Severna Rajna-Vestfalija. Osumnjičeni po imenu Danijel V. putovao je sam pešice i pokušao je da zaobiđe blokadu puta kada je uhapšen… »
Euronews pre 21 dana
Osumnjičeni za sabotaže na dve trafostanice u Berlinu i gradu Vezele uhapšen je danas u blizini grada Vajsvajlera u pokrajini Severna Rajna-Vestfalija, preneo je Špigel. Osumnjičeni po imenu Danijel V. putovao je sam pešice i pokušao je da zaobiđe… »
Uhapšen je; Nemci našli osumnjičenog za sabotaže; Ali, jednu stvar nisu još rekli FOTO
B92 pre 21 dana
Osumnjičeni za sabotaže na dve trafostanice u Berlinu i gradu Vezele uhapšen je danas u blizini grada Vajsvajlera u pokrajini Severna Rajna-Vestfalija, preneo je Špigel. Osumnjičeni je identifikovan kao Danijel V, a policija navodi da je putovao sam… »
Politika pre 21 dana
Nekoliko pokušaja sabotaže visokonaponskih dalekovoda zabeleženo u Brandenburgu, Saksoniji, Dormagenu, Gerlicu i Bautcenu. BERLIN - Osumnjičeni za sabotaže na dve trafostanice u Berlinu i gradu Vezele uhapšen je danas u blizini grada Vajsvajlera u… »
Vesti dana »
Održan skup podrške odbornici Tanji Mićić: „Znamo da pravda nije ista za sve“
Nova pre 1 satjoš 1 povezana
Analiza poraza Zvezde protiv Hapoela: Crveno-beli sa mnogo neraspoloženih igrača ipak bili blizu pobede
Nova pre 1 satjoš 3 povezane