Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za incidente na trafostanicama u Nemačkoj

RTS pre 43 minuta
Osumnjičeni za sabotaže na dve trafostanice u Berlinu i gradu Vezele uhapšen je u blizini grada Vajsvajlera u pokrajini Severna Rajna-Vestfalija. Osumnjičeni po imenu Danijel V. putovao je sam pešice i pokušao je da zaobiđe blokadu puta kada je uhapšen… »

Euronews pre 1 sat
Osumnjičeni za sabotaže na dve trafostanice u Berlinu i gradu Vezele uhapšen je danas u blizini grada Vajsvajlera u pokrajini Severna Rajna-Vestfalija, preneo je Špigel. Osumnjičeni po imenu Danijel V. putovao je sam pešice i pokušao je da zaobiđe… »
Uhapšen je; Nemci našli osumnjičenog za sabotaže; Ali, jednu stvar nisu još rekli FOTO

Uhapšen je; Nemci našli osumnjičenog za sabotaže; Ali, jednu stvar nisu još rekli FOTO

B92 pre 1 sat
Osumnjičeni za sabotaže na dve trafostanice u Berlinu i gradu Vezele uhapšen je danas u blizini grada Vajsvajlera u pokrajini Severna Rajna-Vestfalija, preneo je Špigel. Osumnjičeni je identifikovan kao Danijel V, a policija navodi da je putovao sam… »

Politika pre 1 sat
Nekoliko pokušaja sabotaže visokonaponskih dalekovoda zabeleženo u Brandenburgu, Saksoniji, Dormagenu, Gerlicu i Bautcenu. BERLIN - Osumnjičeni za sabotaže na dve trafostanice u Berlinu i gradu Vezele uhapšen je danas u blizini grada Vajsvajlera u… »

Vesti dana »