Povezane vesti

Taksista brutalno isprozivao Cicipasa, a nije znao da mu baš on sedi u kolima! Grk ispričao ludu anegdotu u Njujorka - ova…

Taksista brutalno isprozivao Cicipasa, a nije znao da mu baš on sedi u kolima! Grk ispričao ludu anegdotu u Njujorka - ova…

Kurir pre 3 sata
Stefanos Cicipas jeste rano spakovao kofere na ovogodišnjem US Openu, ali je zato priča iz njujorškog taksija obišla i nasmejala ceo internet. Nakon što ga je Ben Šelton ubedljivo nadigrao i izbacio sa turnira, grčki teniser je van terena doživeo… »
Novak mu ugasio snove, poznati teniser otkrio neprijatnu situaciju iz Njujorka: "Taksista me je..."

Novak mu ugasio snove, poznati teniser otkrio neprijatnu situaciju iz Njujorka: "Taksista me je..."

Telegraf pre 4 sati
Stefanos Cicipas, grčki teniser, pokušao je da se vrati na velika vrata na US Openu i napravi iznenađenje, te se plasira u samu završnicu takmičenja. Iako je sjajno krenuo, dalje od osmine finala nije mogao. On je u prvom kolu savladao Artura Fisa sa… »
Taksista žestoko isprozivao Cicipasa, a nije ni znao da mu baš Grk sedi u kolima: Teniser morao da se sakrije!

Taksista žestoko isprozivao Cicipasa, a nije ni znao da mu baš Grk sedi u kolima: Teniser morao da se sakrije!

Večernje novosti pre 7 sati
Sam Stefanos je podelio tu anegdoru iz grada. Foto: Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II Grčki teniser Stefanos Cicipas možda je završio učešće na ovogodišnjem US Openu, ali njegova anegdota iz njujorškog taksija postala je apsolutni hit na internetu. Iako… »

Vesti dana »