Povezane vesti
Jezive reči žene trostrukog ubice iz Moravca: Baka Stojanka ostala bez porodice, na sudu otkrila kroz šta prolazi (foto)
Kurir pre 1 sat
U Višem sudu u Nišu održano je ročište po tužbi Stojanke Đokić (85) kojoj je rođak Goran Džonić 26. septembra 2021. godine u selu Moravac kod Aleksinca ubio sina Gorana (57), snaju Gordanu (56) i unuku Lidiju (25). Baka Stojanka je pokrenula parnični… »
Jecanji bake stojanke iz niša kojoj su oteli sve: "Čujem ih kako dolaze, a znam da me čekaju samo grobovi"
Telegraf pre 1 sat
U prepunoj sali Višeg suda u Nišu, gde je danas započeo parnični postupak protiv Gorana Džonića, osuđenog na doživotni zatvor zbog brutalnog ubistva tročlane porodice Đokić, muk i teška tišina prekidani su samo jecajima. U fokusu prvog ročišta našla se… »
"Čini mi se eto ih na kapiji, čujem unuku kako me doziva": Majka ubijenog Gorana Đokića svedočila danas u postupku za…
Nova pre 2 sata
Stojanka Đokić (85), majka Gorana Đokića koga je pre pet godina sa suprugom Gordanom i dvadesetpetogodišnjom ćerkom Lidijom ubio rođak Goran Džonić, zbog čega je osuđen na doživotnu robiju danas je pred Višim sudom u Nišu opisala agoniju koju preživljava… »
"Izgubila sam svoje zlato, slike mi se vraćaju svake noći!" Potresne reči bake Stojanke pred sudom, Džonića tuži za 7,5…
Blic pre 2 sata
Džonić je pravosnažno osuđen na doživotni zatvor za teško ubistvo članova porodice Đokić i nezakonito posedovanje oružja Porodica Đokić je zbog tragedije pretrpela velike finansijske troškove "Ne mogu da objasnim kako sam doživela gubitak sina, snaje i… »
Vesti dana »
Ambasador BIH u Srbiji: Ministar ne može da određuje mandate službenika ambasada
Danas pre 24 minutajoš 25 povezanih
Harec: UAE upozorile Netanjahua na Hamasove planove u danima pre 7. oktobra; Izraelske snage upale u selo na jugu Libana i podigle zastavu
RTS pre 1 satjoš 27 povezanih
Građani više neće nositi uplatnice: Kreće elektronsko plaćanje taksi
RTV Novi Pazar pre 4 satijoš 21 povezana