Povezane vesti

Jezive reči žene trostrukog ubice iz Moravca: Baka Stojanka ostala bez porodice, na sudu otkrila kroz šta prolazi (foto)

Jezive reči žene trostrukog ubice iz Moravca: Baka Stojanka ostala bez porodice, na sudu otkrila kroz šta prolazi (foto)

Kurir pre 1 sat
U Višem sudu u Nišu održano je ročište po tužbi Stojanke Đokić (85) kojoj je rođak Goran Džonić 26. septembra 2021. godine u selu Moravac kod Aleksinca ubio sina Gorana (57), snaju Gordanu (56) i unuku Lidiju (25). Baka Stojanka je pokrenula parnični… »
Jecanji bake stojanke iz niša kojoj su oteli sve: "Čujem ih kako dolaze, a znam da me čekaju samo grobovi"

Jecanji bake stojanke iz niša kojoj su oteli sve: "Čujem ih kako dolaze, a znam da me čekaju samo grobovi"

Telegraf pre 1 sat
U prepunoj sali Višeg suda u Nišu, gde je danas započeo parnični postupak protiv Gorana Džonića, osuđenog na doživotni zatvor zbog brutalnog ubistva tročlane porodice Đokić, muk i teška tišina prekidani su samo jecajima. U fokusu prvog ročišta našla se… »
"Čini mi se eto ih na kapiji, čujem unuku kako me doziva": Majka ubijenog Gorana Đokića svedočila danas u postupku za…

"Čini mi se eto ih na kapiji, čujem unuku kako me doziva": Majka ubijenog Gorana Đokića svedočila danas u postupku za…

Nova pre 2 sata
Stojanka Đokić (85), majka Gorana Đokića koga je pre pet godina sa suprugom Gordanom i dvadesetpetogodišnjom ćerkom Lidijom ubio rođak Goran Džonić, zbog čega je osuđen na doživotnu robiju danas je pred Višim sudom u Nišu opisala agoniju koju preživljava… »
"Izgubila sam svoje zlato, slike mi se vraćaju svake noći!" Potresne reči bake Stojanke pred sudom, Džonića tuži za 7,5…

"Izgubila sam svoje zlato, slike mi se vraćaju svake noći!" Potresne reči bake Stojanke pred sudom, Džonića tuži za 7,5…

Blic pre 2 sata
Džonić je pravosnažno osuđen na doživotni zatvor za teško ubistvo članova porodice Đokić i nezakonito posedovanje oružja Porodica Đokić je zbog tragedije pretrpela velike finansijske troškove "Ne mogu da objasnim kako sam doživela gubitak sina, snaje i… »

Vesti dana »