Povezane vesti
Javno je sve saopštio: Nenad Manojlović posle 10 godina napustio "Grand" (foto)
Večernje novosti pre 21 dana
PEVAČ Nenad Manojlović posle 10 godina, napustio je "Grand" produkciju. Foto: ATA Images/A. A. Naime, on je odlučio da publici posle pauze, predstavi novi projekat - tačnije čitav album koji je prvenac u njegovoj karijeri. On se oglasio na mrežama i… »
Nenad Manojlović posle 10 godina doneo važnu odluku: Oglasio se zbog novog tima
Nova pre 21 dana
Pevač Nenad Manojlović posle 10 godina doneo je odluku da sam otvorio svoju Jutjub kanal i samostalno započne karijeru. Naime, on je odlučio da publici posle pauze, predstavi novi projekat - tačnije čitav album koji je prvenac u njegovoj karijeri. On se… »
Nenad Manojlović nakon 10 godina napustio Grand: Doneo odluku i javno je saopštio
Kurir pre 21 dana
Pevač Nenad Manojlović posle 10 godina, napustio je Grand produkciju i odlučio da sam otvorio svoju Jutjub kanal. Naime, on je odlučio da publici posle pauze, predstavi novi projekat - tačnije čitav album koji je prvenac u njegovoj karijeri. On se… »
Nenad Manojlović posle 10 godina napustio Grand, doneo odluku! Sada je javno saopštio
Telegraf pre 21 dana
Pevač Nenad Manojlović posle 10 godina, napustio je Grand produkciju i odlučio da sam otvorio svoju Jutjub kanal. Naime, on je odlučio da publici posle pauze, predstavi novi projekat - tačnije čitav album koji je prvenac u njegovoj karijeri. On se… »
Vesti dana »
Vejn Runi šokirao sve: "Ako Sitiju oduzmu titule, neću prihvatiti šampionsku medalju"
Mondo pre 3 satajoš 2 povezane
Penjaroja nakon pobede istakao značaj navijača: Imam sreće što sam trener Partizana
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
"Premijer cionističkog režima koji ubija decu i podstiče rat": Iran upozorio UAE na "opasne posledice" zbog posete Netanjahua
Kurir pre 5 satijoš 2 povezane
Studenti u blokadi: Svaka žena ima pravo da prošeta bez straha da će joj gradonačnik slomiti nos
Danas pre 6 satijoš 1 povezana