Povezane vesti

Javno je sve saopštio: Nenad Manojlović posle 10 godina napustio "Grand" (foto)

Javno je sve saopštio: Nenad Manojlović posle 10 godina napustio "Grand" (foto)

Večernje novosti pre 21 dana
PEVAČ Nenad Manojlović posle 10 godina, napustio je "Grand" produkciju. Foto: ATA Images/A. A. Naime, on je odlučio da publici posle pauze, predstavi novi projekat - tačnije čitav album koji je prvenac u njegovoj karijeri. On se oglasio na mrežama i… »
Nenad Manojlović posle 10 godina doneo važnu odluku: Oglasio se zbog novog tima

Nenad Manojlović posle 10 godina doneo važnu odluku: Oglasio se zbog novog tima

Nova pre 21 dana
Pevač Nenad Manojlović posle 10 godina doneo je odluku da sam otvorio svoju Jutjub kanal i samostalno započne karijeru. Naime, on je odlučio da publici posle pauze, predstavi novi projekat - tačnije čitav album koji je prvenac u njegovoj karijeri. On se… »
Nenad Manojlović nakon 10 godina napustio Grand: Doneo odluku i javno je saopštio

Nenad Manojlović nakon 10 godina napustio Grand: Doneo odluku i javno je saopštio

Kurir pre 21 dana
Pevač Nenad Manojlović posle 10 godina, napustio je Grand produkciju i odlučio da sam otvorio svoju Jutjub kanal. Naime, on je odlučio da publici posle pauze, predstavi novi projekat - tačnije čitav album koji je prvenac u njegovoj karijeri. On se… »
Nenad Manojlović posle 10 godina napustio Grand, doneo odluku! Sada je javno saopštio

Nenad Manojlović posle 10 godina napustio Grand, doneo odluku! Sada je javno saopštio

Telegraf pre 21 dana
Pevač Nenad Manojlović posle 10 godina, napustio je Grand produkciju i odlučio da sam otvorio svoju Jutjub kanal. Naime, on je odlučio da publici posle pauze, predstavi novi projekat - tačnije čitav album koji je prvenac u njegovoj karijeri. On se… »

Vesti dana »