Povezane vesti

Javno je sve saopštio: Nenad Manojlović posle 10 godina napustio "Grand" (foto)

Javno je sve saopštio: Nenad Manojlović posle 10 godina napustio "Grand" (foto)

Večernje novosti pre 1 sat
PEVAČ Nenad Manojlović posle 10 godina, napustio je "Grand" produkciju. Foto: ATA Images/A. A. Naime, on je odlučio da publici posle pauze, predstavi novi projekat - tačnije čitav album koji je prvenac u njegovoj karijeri. On se oglasio na mrežama i… »
Nenad Manojlović posle 10 godina doneo važnu odluku: Oglasio se zbog novog tima

Nenad Manojlović posle 10 godina doneo važnu odluku: Oglasio se zbog novog tima

Nova pre 2 sata
Pevač Nenad Manojlović posle 10 godina doneo je odluku da sam otvorio svoju Jutjub kanal i samostalno započne karijeru. Naime, on je odlučio da publici posle pauze, predstavi novi projekat - tačnije čitav album koji je prvenac u njegovoj karijeri. On se… »
Nenad Manojlović nakon 10 godina napustio Grand: Doneo odluku i javno je saopštio

Nenad Manojlović nakon 10 godina napustio Grand: Doneo odluku i javno je saopštio

Kurir pre 3 sata
Pevač Nenad Manojlović posle 10 godina, napustio je Grand produkciju i odlučio da sam otvorio svoju Jutjub kanal. Naime, on je odlučio da publici posle pauze, predstavi novi projekat - tačnije čitav album koji je prvenac u njegovoj karijeri. On se… »
Nenad Manojlović posle 10 godina napustio Grand, doneo odluku! Sada je javno saopštio

Nenad Manojlović posle 10 godina napustio Grand, doneo odluku! Sada je javno saopštio

Telegraf pre 3 sata
Pevač Nenad Manojlović posle 10 godina, napustio je Grand produkciju i odlučio da sam otvorio svoju Jutjub kanal. Naime, on je odlučio da publici posle pauze, predstavi novi projekat - tačnije čitav album koji je prvenac u njegovoj karijeri. On se… »

Vesti dana »