Povezane vesti
"Pevao je, igrao i plakao sa svojom publikom, a Beograd ga pamti. Zaslužio je": Osvanuo mural posvećen legendarnom Milordu
Nova pre 21 dana
Želje i snovi nas pokreću i svaki put daju neki novi smisao životu. Srećan sam jer sam uspeo da se ostvarim i kao umetnik i kao porodičan čovek. Voleo bih da sam imao više vremena za druženje i viđanje s prijateljima koji su rasuti po svetu, rekao je… »
Beograd dobio mural posvećen Đorđu Marjanoviću
N1 Info pre 21 dana
Inicijativa za mural potekla je od stanara zgrade u kojoj je živeo, kao i komšija iz ulice. Osvanuo je prvi mural posvećen Đorđu Marjanoviću na zgradi u kojoj je živeo. Inicijativu su pokrenuli stanari zgrade kao i komšije iz ulice, a svi koji su videli… »
„Ali Beograd pamti“: Mural Đorđu Marjanoviću osvanuo u zgradi u kojoj je živeo
Danas pre 21 dana
„Ideja me je oduševila“, kaže za Danas Marko Marjanović, sin umetnika i ikone jugoslovenske muzike Đorđa Marjanovića. Prvi mural posvećen legendarnom Đorđu Marjanoviću osvanuo je juče na zgradi u kojoj je živeo, a kako Marko objašnjava, „to se desilo na… »
Vesti dana »
Kreni-Promeni: Tatjani Mićić utvrđen prelom nosa i dela vilice; Šapić negira napad, dostupan sam nadležnima da se utvrdi istina
RTV pre 24 minutajoš 177 povezanih
Priprema za razvoj rudnika na Rogozni, planirano vađenje skoro pet tona zlata godišnje
Serbian News Media pre 3 satajoš 8 povezanih
Najjeftinije grejanje stana na drva i prirodni gas, najskuplje električnom energijom
Biznis.rs pre 3 satajoš 12 povezanih
EPS se hitno oglasio: Upozoravaju na lažne račune za struju; Evo o čemu je reč FOTO
B92 pre 2 satajoš 22 povezane