Povezane vesti

"Pevao je, igrao i plakao sa svojom publikom, a Beograd ga pamti. Zaslužio je": Osvanuo mural posvećen legendarnom Milordu

"Pevao je, igrao i plakao sa svojom publikom, a Beograd ga pamti. Zaslužio je": Osvanuo mural posvećen legendarnom Milordu

Nova pre 39 minuta
Želje i snovi nas pokreću i svaki put daju neki novi smisao životu. Srećan sam jer sam uspeo da se ostvarim i kao umetnik i kao porodičan čovek. Voleo bih da sam imao više vremena za druženje i viđanje s prijateljima koji su rasuti po svetu, rekao je… »
Beograd dobio mural posvećen Đorđu Marjanoviću

Beograd dobio mural posvećen Đorđu Marjanoviću

N1 Info pre 1 sat
Inicijativa za mural potekla je od stanara zgrade u kojoj je živeo, kao i komšija iz ulice. Osvanuo je prvi mural posvećen Đorđu Marjanoviću na zgradi u kojoj je živeo. Inicijativu su pokrenuli stanari zgrade kao i komšije iz ulice, a svi koji su videli… »
„Ali Beograd pamti“: Mural Đorđu Marjanoviću osvanuo u zgradi u kojoj je živeo

„Ali Beograd pamti“: Mural Đorđu Marjanoviću osvanuo u zgradi u kojoj je živeo

Danas pre 2 sata
„Ideja me je oduševila“, kaže za Danas Marko Marjanović, sin umetnika i ikone jugoslovenske muzike Đorđa Marjanovića. Prvi mural posvećen legendarnom Đorđu Marjanoviću osvanuo je juče na zgradi u kojoj je živeo, a kako Marko objašnjava, „to se desilo na… »

Vesti dana »