Povezane vesti
Englez na Banovom brdu – Čukarički doveo fudbalera Bornmuta
Sputnik pre 47 minuta
Dosadašnji fudbaler Bornmuta Englez Remi Ris-Doten potpisao je ugovor sa Čukaričkim, saopštio je klub sa Banovog brda. Ris-Doten je rođen 6. marta 2006. godine, a igra na poziciji levokrilnog napadača. „Veoma sam lepo dočekan u novom klubu. Zaista sam… »
Detonacija na Banovom brdu! Čukarički doveo bivšeg igrača Bornmuta!
Kurir pre 1 sat
Remi Ris Doten je stigao na Banovo brdo! Engleski ofanzivac, rođen 2006. godine, zadužio je opremu Čukaričkog. Putem zvaničnog sajta pohvalio se Čukarički angažmanom levog krila, koje je u Beograd stiglo iz člana Premijer lige – Bornmuta. Ris Dotin je za… »
Veliko pojačanje na Banovom brdu: Čukarički doveo pojačanje iz Bormuta!
Hot sport pre 2 sata
Čukarički je doveo još jedno pojačanje u finišu prelaznog roka, ugovor sa klubom sa Banovog brda potpisao je engleski fudbaler Remi Ris-Doten. Radi se o momku rođenom 6. marta 2006. godine, koji igra na poziciji levokrilnog napadača. „Veoma sam lepo… »
Čukarički doveo krilo iz Premijer lige
Telegraf pre 3 sata
Čukarički je u poslednjim danima prelaznog roka doveo još jedno pojačanje, ovog puta direktno iz Premijer lige. Na Banovo brdo stigao je Remi Ris-Doten, doskorašnji fudbaler Bornmuta. U pitanju je fudbaler koji pokriva poziciju levog krila, mada može da… »
Đorđe Petrović poslao Čukaričkom pojačanje iz Premijer lige
Sport klub pre 3 sata
Čukarički je doveo još jedno pojačanje u finišu prelaznog roka, ugovor sa klubom sa Banovog brda potpisao je engleski fudbaler Remi Ris-Doten. Radi se o momku rođenom 6. marta 2006. godine, koji igra na poziciji levokrilnog napadača. „Veoma sam lepo… »
Čukarički doveo pojačanje iz Premijer lige Engleske
Večernje novosti pre 3 sata
Prelazni rok za "brđane" još uvek traje. FOTO: FK Čukarički Čukarički je doveo još jedno pojačanje u finišu prelaznog roka, pošto je ugovor sa klubom sa Banovog brda potpisao engleski fudbaler Remi Ris-Doten. Radi se o momku rođenom 6. marta 2006… »
Vesti dana »
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije ocenilo Konakovićevu odluku kao nekontruktivan potez
Serbian News Media pre 1 satjoš 37 povezanih
Građani više neće nositi uplatnice: Kreće elektronsko plaćanje taksi
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 22 povezane