Povezane vesti
Šta je hepatitis C, simptomi i kako do izlečenja, o čemu je govorila Pamela Anderson u Veneciji
Nedeljnik pre 4 dana
Glumica Pamela Anderson izjavila je tokom Filmskog festivala u Veneciji da joj je dijagnoza hepatitisa C krajem devedesetih bila predstavljena kao „smrtna presuda“. Anderson je održala emotivan govor o svojoj dijagnozi i oporavku od virusa, nakon što joj… »
"Lekar mi je rekao da imam još 10 godina života" Pamela Anderson o brobi s hepatitisom C: "Stidela sam se"
Kurir pre 4 dana
Kada je Pameli Anderson krajem devedesetih dijagnostikovan hepatitis C, leka nije bilo. U govoru na amfAR-ovoj gala večeri u Veneciji zvezda "Čuvara plaže" prisetila se tog perioda. "Bila je to smrtna presuda. Lekar mi je rekao da mi je preostalo… »
Pamela Anderson o teškoj dijagnozi: Vest da imam još deset godina života je obojila i iskvarila moje odluke
Euronews pre 4 dana
Filmska i televizijska zvezda Pamela Anderson osvojila je Nagradu za hrabrost Neprofitne organizacije amfAR zbog svog angažmana na polju podizanja svesti o hepatitisu C. Glumica je priznanje preuzela u Veneciji, gde se trenutno održava Međunarodni… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Nedelja sunčana i topla, u ponedeljak stižu pljuskovi i grmljavina
Nedeljnik pre 1 satjoš 16 povezanih
Srpski čekić je pokorio Zagreb: Darko Stošić novi FNC šampion posle brutalnih pet rundi!
Hot sport pre 29 minutajoš 16 povezanih
Potonuo trajekt kod Vanuatua: Jedna osoba poginula, više od 30 nestalo
IndeksOnline pre 19 minutajoš 11 povezanih
Trampov izaslanik: Ovo je jedino rešenje za mir, Kijev bi mogao da se povuče na ove granice, evo šta sledi
Telegraf pre 59 minutajoš 14 povezanih