Povezane vesti

"Sloba me ne bi prevario sa Lunom da sam to uradila", Kija Kockar ponovo kod Mitrovića! Pobednica Zadruge stigla pravo iz…

"Sloba me ne bi prevario sa Lunom da sam to uradila", Kija Kockar ponovo kod Mitrovića! Pobednica Zadruge stigla pravo iz…

Blic pre 1 sat
Otkrila je da trenutno ne radi ništa i uživa, a posebno voli da boravi u Turskoj gde ima stan. Kija je ispričala da je odbila ponudu da uđe u "Zadrugu" sa Slobom, smatrajući da bi tada situacija sa Lunom Đogani bila drugačija. Pobednica prve "Zadruge"… »
„Sloba me ne bi prevario da sam to uradila!“ Kija progovorila o bivšem mužu, pa spomenula Lunu: „Mogu da im…“

„Sloba me ne bi prevario da sam to uradila!“ Kija progovorila o bivšem mužu, pa spomenula Lunu: „Mogu da im…“

Telegraf pre 32 minuta
Pobednica "Zadruge 1", Kristina Kija Kockar, gostovala je u emisiji "Amidži šou", gde je sa voditeljem Ognjenom Amidžićem pričala o životu van Srbije, putovanjima i promenama u svakodnevici. Kija je, između ostalog, progovorila i o "Zadruzi" i otkrila da… »
U Čikagu pronašla novu ljubav! Kija Kockar se vratila na Pink, pa otkrila kako sada živi: "Ne radim ništa!"

U Čikagu pronašla novu ljubav! Kija Kockar se vratila na Pink, pa otkrila kako sada živi: "Ne radim ništa!"

Telegraf pre 1 sat
Pobednica "Zadruge 1", Kristina Kija Kockar, večeras gostuje u emisiji "Amidži šou", gde je sa voditeljem Ognjenom Amidžićem razgovarala o životu van Srbije, putovanjima i svakodnevnim navikama. Kija je u emisiju došla pravo iz Čikaga gde je, kako kaže… »

Vesti dana »