Povezane vesti
"Sloba me ne bi prevario sa Lunom da sam to uradila", Kija Kockar ponovo kod Mitrovića! Pobednica Zadruge stigla pravo iz…
Blic pre 1 sat
Otkrila je da trenutno ne radi ništa i uživa, a posebno voli da boravi u Turskoj gde ima stan. Kija je ispričala da je odbila ponudu da uđe u "Zadrugu" sa Slobom, smatrajući da bi tada situacija sa Lunom Đogani bila drugačija. Pobednica prve "Zadruge"… »
„Sloba me ne bi prevario da sam to uradila!“ Kija progovorila o bivšem mužu, pa spomenula Lunu: „Mogu da im…“
Telegraf pre 32 minuta
Pobednica "Zadruge 1", Kristina Kija Kockar, gostovala je u emisiji "Amidži šou", gde je sa voditeljem Ognjenom Amidžićem pričala o životu van Srbije, putovanjima i promenama u svakodnevici. Kija je, između ostalog, progovorila i o "Zadruzi" i otkrila da… »
U Čikagu pronašla novu ljubav! Kija Kockar se vratila na Pink, pa otkrila kako sada živi: "Ne radim ništa!"
Telegraf pre 1 sat
Pobednica "Zadruge 1", Kristina Kija Kockar, večeras gostuje u emisiji "Amidži šou", gde je sa voditeljem Ognjenom Amidžićem razgovarala o životu van Srbije, putovanjima i svakodnevnim navikama. Kija je u emisiju došla pravo iz Čikaga gde je, kako kaže… »
Vesti dana »
Rojters o vanrednim izborima: Vučić pred najvećim izazovom od kada je na vlasti
Beta pre 1 satjoš 31 povezana
Građani više neće nositi uplatnice: Kreće elektronsko plaćanje taksi
Naslovi.ai pre 4 satijoš 22 povezane
MSP Srbije: Odluka Konakovića nekonstruktivan potez koji ne doprinosi dobrosusedskim odnosima
Beta pre 3 satajoš 38 povezanih